10 celebrities που «έφαγαν πόρτα»… στον αέρα

Δείτε φωτογραφίες τους και διαβάστε τις... εναέριες περιπέτειες τους

Πρόσφατο παράδειγμα το «ατύχημα» του Gerard Depadieu που ούρησε στο αεροπλάνο και είχε σαν αποτέλεσμα να γίνει περίγελος στα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Αλλά και ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Green Day Billie Joe Armstrong όπως σας γράψαμε πριν λίγες ημέρες, έχασε την πτήση του γιατί δεν μπορούσε να συμβιβαστεί με τους κανόνες ντυσίματος.

Ο ηθοποιός Josh Duhamel διώχθηκε κακήν κακώς πέρυσι από μία πτήση προς στην Νέα Υόρκη, όταν αρνήθηκε να «κλείσει» το BlackBerry του παρά τις πολυάριθμες συστάσεις του προσωπικού. Ο σταρ της σειράς «Las Vegas» ήταν ιδιαιτέρως αναιδής, ενώ καθυστέρησε και την πτήση προκαλώντας τη δυσαρέσκεια των υπολοίπων επιβατών.

Ο κωμικός και σκηνοθέτης Kevin Smith είχε μία άτυχη στιγμή στις αερογραμμές SouthwestAir μιας και ως ευτραφής έπρεπε να κλείσει διπλή θέση στο αεροπλάνο. Πράγμα που βεβαίως αρχικά είχε κάνει, αλλά χρειάστηκε να αλλάξει πτήση και εκείνη που πήρε δεν είχε εξτρά θέση, οπότε τον κατέβασαν από το αεροπλάνο. Ακολούθησε μία σειρά από χιουμοριστικά και ελαφρώς υβριστικά  tweets του προς την εταιρεία, η οποία τελικά του προσέφερε ένα χρηματικό ποσό το οποίο δεν δέχτηκε.

Στον πρωταγωνιστή της σειράς «The Tudors» Jonathan Rhys Meyers απαγορεύτηκαν τον περασμένο Μάϊο οι πτήσεις με την United Airlines, αφού είχε πρώτα αποκλειστεί από πτήση προς το Λος Άντζελες μιας και τα είχε κοπανήσει βγαίνοντας εκτός ελέγχου.

Η supermodel Naomi Campbell διάσημη για το περπάτημα της γαζέλας αλλά και την κακή της συμπεριφορά, άφησε τα «σημάδια» της και στον εναέριο χώρο. Το 2008 συνελήφθει στο Heathrow καθώς συμπεριφερόταν άσχημα στο προσωπικό του αεροπλάνου, ενώ έφτυσε  έναν αστυνομικό.

Ο Christian Slater συνελήφθει στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης το 1994 αφού προσπάθησε να επιβιβαστεί στην πτήση οπλοφορώντας. Ο ηθοποιός έκανε συμβιβασμό και έκανε 3 ημέρες κοινωνικής εργασίας περνώντας χρόνο με άστεγα παιδιά. 

Ο κύριος «Baywatch» David Hasselhoff «έφαγε κι εκείνος πόρτα» από πτήση με τους ισχυρισμούς ότι ήταν πολύ μεθυσμένος. Εκπρόσωπός του βέβαια δήλωσε πως βρισκόταν απλά υπό την επήρεια ισχυρών αντιβιωτικών.

Η ηθοποιός Mo'nique εκδιώχθηκε επίσης από πτήση μετά από έναν τσακωμό με αεροσυνοδό. Η ηθοποιός ισχυρίστηκε πως της μίλησαν ρατσιστικά σχετικά με ένα περιστατικό με τη στυλίστα της που επέβαινε επίσης στην πτήση.

Ο κιθαρίστας των R.E.M. Peter Buck φαίνεται να ήταν εκείνος που προκάλεσε μία από τις μεγαλύτερες αναστατώσεις, όταν το 2001, αναποδογύρισε το τραπεζάκι με τα γεύματα και προσπάθησε να κρύψει ένα μαχαίρι στο μανίκι του, ενώ γέμισε τον τόπο με γιαούρτι καθώς τσακωνόταν με υπάλληλο των αερογραμμών εξαπολύοντας παράλληλα και βρισιές.