Το πολυβραβευμένο «Downton Abbey» έκανε πρεμιέρα απόψε στη ΝΕΤ!

Σε όποια χώρα κι αν έχει προβληθεί έχει σημειώσει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, για να δούμε αν θα συμβεί το ίδιο και στη χώρα μας.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας το  «Downton Abbey» από τη ΝΕΤ, που θα μεταδίδει τα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς! Το «Downton Abbey» μας μεταφέρει στις δύο πρώτες δεκαετίες του 20ου αιώνα και περιγράφει την υποχώρηση της αριστοκρατίας και την άνοδο της αστικής τάξης, τους αγώνες του εργατικού κινήματος και της απελευθέρωσης των γυναικών, όπως καταγράφονται στα σαλόνια και τα υπόγεια του πύργου.

Στην επαρχία του Yorkshire, στο κάστρο των Crawley, θα μας ταξιδέψει η ΝΕΤ, εκεί όπου μια οικογένεια και οι υπηρέτες της ζουν τα απομεινάρια μιας μέρας στο ‘Downton Abbey’, μια από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες φρέσκιες σειρές του BΒC, που έχει ήδη οπαδούς στη χώρα μας.

Η υποχώρηση της αριστοκρατίας και η άνοδος της αστικής τάξης, οι αγώνες του εργατικού κινήματος, της απελευθέρωσης των γυναικών και οι μεγάλες κοινωνικές αλλαγές, καταγράφονται μέσα από τη ζωή στα σαλόνια και τα υπόγεια του πύργου του Downton, τις δύο πρώτες δεκαετίες του 20ου αιώνα, στην πιο δημοφιλή σειρά για το 2011 με τις περισσότερες υποψηφιότητες στην ιστορία των βραβείων ΕΜΜΥ για μη αμερικανική σειρά (27 στο σύνολο), με έξι κερδισμένα ΕΜΜΥ και με μία χρυσή σφαίρα.

Η Maggie Smith, η Elizabeth McGovern και η Shirley MacLaine που εμφανίζεται στον 3ο κύκλο, που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα στο BBC είναι μερικά από τα ονόματα που συμπληρώνουν το cast.

Για να δούμε, λοιπόν, αν το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, θα συνεχίσει να παρακολουθεί τα τούρκικα, ή θα στραφεί σε κάτι πολύ πιο ποιοτικό…

Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις MEDIA!