Τηλεθέαση: Με ποιο κανάλι άλλαξαν χρόνο οι τηλεθεατές;

Τηλεθέαση

Ποιο πρόγραμμα επέλεξαν οι τηλεθεατές για το ρεβεγιόν τους;

Εορταστικά προγράμματα επιστρατεύτηκαν από τους τηλεοπτικούς σταθμούς για την υποδοχή του νέου έτους, τα οποία διεκδίκησαν το δικό τους μερίδιο στην τηλεθέαση το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Συγκεκριμένα στην κορυφή βρέθηκε η Πρωτοχρονιά με τον Στέλιο Ρόκκο στο Σπίτι με το Mega όπου κατέγραψε στο δυναμικό κοινό 20.4%. Η Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τα Καλύτερα Παιδιά στον ΣΚΑΙ συγκέντρωσε 16,6% και το εορταστικό Δυνατά 10,8%.

Στο γενικό σύνολο στην πρώτη θέση βρέθηκε η Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τα Καλύτερα Παιδιά όπου σημείωσε ποσοστό 19.9%, ακολούθησε η Πρωτοχρονιά με τον Στέλιο Ρόκκο στο Σπίτι με το Mega με 19,4% και το Δυνατά με 12,3%.

Η τηλεθέαση αναλυτικά…

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Πρωτοχρονιά στο Σπίτι με το Mega 20,4%
Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τα Καλύτερα Παιδιά 16.6%
Δυνατά 10,8%
DWTS 8,4%
Ένα Τραγούδι Ακόμα 3,9%

ΓΕΝΙΚΟ

Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τα Καλύτερα Παιδιά 19,9%
Πρωτοχρονιά στο Σπίτι με το Mega 19,4%
Δυνατά 12,3%
DWTS 9,4%
Ένα Τραγούδι Ακόμα 4,5%

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.