Τηλεοπτικές άδειες: Τόσα δίνω, πόσα θες – Όλα έτοιμα για τη δημοπρασία – Παρών και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

τηλεοπτικές άδειες

Από τις 07:00 το πρωί άρχισαν να φτάνουν στη Γενική Γραμματεία Τύπου οι εκπρόσωποι των καναλιών - Οκτώ τελικά οι υποψήφιοι, αποκλείστηκε το κανάλι Epsilon

Φώτα, κάμερα, πάμε… Τα ράντζα στη θέση τους, οι χημικές τουαλέτες το ίδιο και όλα είναι έτοιμα για να κλειστούν στη Γενική Γραμματεία Τύπου οι εκπρόσωποι των οκτώ εταιριών που διεκδικούν μια από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες. Από τις 07:00 το πρωί της Τρίτης (30.08.2016) θα αρχίσουν να φτάνουν στο χώρο όπου θα γίνει η δημοπρασία οι εκπρόσωποι των εταιριών που διεκδικούν τις άδειες. Οι αφίξεις θα γίνουν ανάλογα με τη σειρά που προέκυψε από την κλήρωση.

[dfp_ads id=236982]

Ο πρώτος εκπρόσωπος καναλιού που έφτασε ήταν ο Κάρολος Αλκαλάι από την πλευρά του Star. Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 08:30, αφού οι εκπρόσωποι των καναλιών θα φτάνουν ανά 10 λεπτά και με βάση την κλήρωση που έγινε. Οι πρώτοι που έφτασαν, πριν τις 07:00 ήταν οι άνθρωποι της Singular Logic, της εταιρίας που έχει αναλάβει το διαγωνισμό. Υπάρχουν πληροφορίες πως αρκετοί από τους υποψήφιους καναλάρχες θα βρεθούν οι ίδιοι στην Καλλιθέα για το διαγωνισμό. Η δημοπράτηση της πρώτης άδειας αναμένεται να ξεκινήσει στις 09:00 αλλά δεν θα ανακοινωθεί τίποτα μέχρι να δοθούν και οι τέσσερις άδειες.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ NEWSIT