Τι έγινε στην κόντρα Τσαπανίδου με Μάνεση;

Λόγω της έντονης ειδησεογραφίας ο ALPHA αποφάσισε να βγάλει στον αέρα μία καινούργια εκπομπή και μάλιστα στην πρωινή ζώνη του, την οποία είχε αποδυναμώσει έχοντας σταματήσει να μεταδίδει live εκπομπές.

Από χθες όμως, το κανάλι της Κάντζας ενεργοποίησε την πρωινή ζώνη του ξεκινώντας να μεταδίδει καθημερινά την εκπομπή «Κομβικό σημείο» με το Νίκο Μάνεση. Ο γνωστός δημοσιογράφος βρέθηκε στην πρωινή μάχη με κύριο αντίπαλο όμως, την Πόπη Τσαπανίδου που παρουσιάζει την ίδια ώρα στο ΣΚΑΪ την εκπομπή «Σκάι τώρα».

Τι έγινε λοιπόν χθες, στην πρεμιέρα της εκπομπής «Κομβικό σημείο»; Κατάφερε να κερδίσει στη μάχη της τηλεθέασης την εκπομπή «Σκάι τώρα»;

Η απάντηση είναι όχι, καθώς την ώρα που βρέθηκαν η μία εκπομπή απέναντι στην άλλη, δηλαδή από τις 11:00 έως τις 13:00, η Πόπη Τσαπανίδου έκανε 12,3 μέσο όρο στο γενικό σύνολο ενώ ο Νίκος Μάνεσης έμεινε πίσω στην κούρσα σημειώνοντας 9,6 μέσο όρο.

Όσο για τις άλλες εκπομπές που μεταδίδονταν στα απέναντι κανάλια, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα (δηλαδή από τις 11:00 έως τις 13:00), σημείωσαν το μεν «Πρωινό mou» 31,4 μέσο όρο ενώ το «Πρωινό Αντ1» 16,1.

Θα έχει πάντως ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθεί η μάχη της τηλεθέασης ανάμεσα στις δύο ενημερωτικές εκπομπές της ζώνης, δηλαδή τις «Σκάι τώρα» και «Κομβικό σημείο», καθώς λόγω των επικείμενων εκλογών θα υπάρξει ακόμα πιο έντονη ειδησεογραφία.

Γρηγόρης Μελάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ MEDIA