Συμπληρώνεται σιγά-σιγά το… παζλ του «Just the two of us»!

Επειδή ο... χρόνος είναι χρήμα και επειδή τα χρονικά περιθώρια έχουν αρχίσει να στενεύουν για τα καλά, όλοι αυτές τις ημέρες στο Mega τρέχουν για να προλάβουν

Τρέχουν για να προλάβουν να ετοιμάσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα το «Just the two of us», το οποίο προγραμματίζουν να βγάλουν στον αέρα περί τα τέλη του Μάρτη και συγκεκριμένα στις 26 του επόμενου μήνα.

Ετσι, σιγά-σιγά και μετά από μαραθώνιες συσκέψεις και επαφές, έχει αρχίσει να συμπληρώνεται το… παζλ των προσώπων που θα στελεχώσουν πιθανότατα την δεύτερη τηλεοπτική έκδοση του «Just».

 

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, πολύ κοντά στο να δώσουν οριστικά τα χέρια είναι οι : Γιώργος Θεοφάνους (για την κριτική επιτροπή), Αντζελα Δημητρίου, Δημήτρης Μακαλιάς, Μίνωας Θεοχάρης, Ράνια Θρασκιά, Σίσσυ Χρηστίδου, Ορφέας Παπαδόπουλος, Στέλιος Διονυσίου, Ευριδίκη, Ελισάβετ Σπανού και Αντιγόνη Ψυχράμη.

Οσο για την παρουσίαση του σόου; Οπως σας έχω ξανά γράψει πολλάκις έχει περάσει στα χεράκια της Ζέτας Μακρυπούλια, την οποία μόνο… χρυσή που δεν έκαναν στο Mega, προκειμένου να την αποκτήσουν.

Νάνσυ Νικολαΐδου