«Στο πρώτο ραντεβού για τον ΑΝΤ1 περίμενα μία ώρα τον Κυριακού και…»

Κυριακού

«Τότε δεν είχαμε autocue και ήταν ο κύριος Κυριακού όρθιος κι εγώ κάτω στο πάτωμα και...»

Η Λόλα Νταϊφά θυμήθηκε το πρώτο ραντεβού που είχε κάνει για τον ΑΝΤ1, ένα ραντεβού που καθώς είπε στο «Φτιάξε καφέ να στα πω» δεν έγινε ποτέ. Ο λόγος; Ο κ. Κυριακού δεν την κάλεσε ποτέ κι εκείνη του άφησε ένα σημείωμα. Λίγες ημέρες μετά το ραντεβού κλείστηκε ξανά…

«Ήταν το ραντεβού που δεν έγινε. Πήγα στο πρώτο ραντεβού και εκεί με την αφηρημάδα βλέπω έχει περάσει μισή ώρα και δεν με έχει φωνάξει. Περιμένω άλλη μισή ώρα και έφυγα. Τρέχω λοιπόν σε ένα περίπτερο, πήρα έναν φάκελο και ένα χαρτί και του έγραψα: «Κύριε Κυριακού ξέρω ότι είστε πάρα πολύ ευγενικός και πολύ gentleman με τις γυναίκες και φαντάζομαι δεν θα ξέρατε ότι σας περιμένω μια ώρα». Πήγα τους άφησα το χαρτί και έφυγα. Και μετά από 8 μέρες περίπου με πήρε τηλέφωνο ο ίδιος ο Κυριακού. Μου φαίνεται του είχα πει ότι έπρεπε να μου είχε στείλει λουλούδια. Και μου λέει στο τηλέφωνο δεν έρχεστε από εδώ να σας δώσω τα λουλούδια. Και έτσι πήγα και έγινε η πρώτη μας συνάντηση.»

«31 Δεκεμβρίου 1989»

«31 Δεκεμβρίου του 1989 βγήκε ο ΑΝΤ1 στον αέρα. Τότε δεν είχαμε autocue και ήταν ο κύριος Κυριακού όρθιος κι εγώ κάτω στο πάτωμα και κρατούσα τα χαρτιά του και έριχνα τις κάρτες. Και βέβαια η καρδιά μου είχε φτάσει 180 παλμούς, γιατί αν έριχνα λάθος τα χαρτιά θα έλεγε άλλ’ αντ’ ά΄λλων ο άνθρωπος.»