Σήμερα οι ανακοινώσεις για τη νέα διοίκηση της ΕΡΤ. Ποιός αναλαμβάνει την προεδρία

Εδώ και αρκετές ημέρες γίνονται οι ζυμώσεις, για να προκύψει το νέο σχήμα που θα διοικήσει την ΕΡΤ. Το ZAPPIT αποκαλύπτει το πρόσωπο που ετοιμάζεται να αναλάβει την προεδρία

Σύμφωνα με πληροφορίες του zappIT, νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στην ΕΡΤ θα είναι ο Νίκος Σίμος, έμπειρος δημοσιογράφος και παλαιός διευθυντής της Καθημερινής.

Ο Σίμος Κεδίκογλου δρομολογεί αλλαγές στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, τόσο στα πρόσωπα, όσο και στη δομή της. Αν στο επόμενο διάστημα δοθεί η εποπτεία της ΕΡΤ, του ΑΠΕ και των Γενικών Γραμματειών Ενημέρωσης και επικοινωνίας στον υφυπουργό επικρατείας, αυτό θα σημάνει και την έναρξη των αλλαγών.

Για τις θέσεις του γενικού διευθυντή και του διευθυντή ειδήσεων της ΕΡΤ ακούγονται τα ονόματα των δημοσιογράφων Αντώνη Σκυλάκου, Μπάμπη Κούτρα και Μπάμπη Παπαπαναγιώτου. Συζητήσεις γίνονται και για τα πρόσωπα των δελτίων είδήσεων και των ενημερωτικών εκπομπών.

Ενδεχομένως σήμερα, να έχουμε τις ανακοινώσεις για τα νέα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις MEDIA!