Σε ψηφιακή μορφή και με λιγότερο κόστος τα έντυπα του Πήγασου

Διαβάστε λεπτομέρειες για τη συνεργασία

Όλα τα έντυπα του Πήγασου θα διατίθενται στο ηλεκτρονικό περίπτερο www.e-na.com, όπου ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να τα δει και να τα ξεφυλλίσει, στην ψηφιακή τους μορφή, αγοράζοντάς τα, έναντι χαμηλότερου οικονομικού αντίτιμου, μόλις 0,80 ευρώ το τεύχος.

Τα ψηφιακά έντυπα θα διατίθενται στο φυσικό τους layout και με το σύνολο του περιεχομένου τους. Ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να τα αρχειοθετήσει, να τα αναζητήσει και ακόμα θα έχει πρόσβαση σε πλούσιο πρόσθετο πολυμεσικό περιεχόμενο (video, εικόνα κ.λπ.).

Σύντομα, η αγορά των εντύπων θα είναι εφικτή και από τα site του Πήγασου, ενώ θα είναι διαθέσιμα από τις εκδόσεις e-na και για άλλες πλατφόρμες, όπως iPhone, iPod touch και ipad. Σημειώνεται ότι τα ψηφιακά έντυπα, είναι ιδιαίτερα οικονομικά και φιλικά προς το περιβάλλον.

Ο Γενικός Διευθυντής της e-na, Βασίλης Γιακαμόζης, σχολίασε: «Είμαστε χαρούμενοι για την έναρξη αυτής της συνεργασίας. Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο μεγαλύτερος εκδοτικός οργανισμός της χώρας εμπιστεύθηκε την δική μας πλατφόρμα για το πέρασμά του στην ψηφιακή εποχή. Το γεγονός αυτό μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε και να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο την ποιότητα και τις δυνατότητες της υπηρεσίας μας».