Πότε θα προβάλλει η Nova τον Οσκαρικό ''Κυνόδοντα''

Ο Φεβρουάριος είναι πλέον μήνας των οσκαρ γι' αυτό και η Nova φροντίζει να φέρει στο κοινό 34 οσκαρικές ταινίες που έγραψαν ιστορία στην «Οσκαρική ζώνη» της Nova. Από τις 12 έως τις 28 Φεβρουαρίου, κάθε βράδυ από τις 21:00 στο Novacinema 2 απολαύστε αγαπημένες ταινίες που έχουν κερδίσει το πολυπόθητο αγαλματίδιο ! Highlight θα είναι και η πρώτη προβολή του ''Κυνόδοντα'', ταινία που είναι υποψήφια για Οσκαρ καλύτερης ξένης ταινίας.

Η Νοva θα μεταδώσει, επίσης, παλαιότερες μεγάλες ελληνικές επιτυχίες στον αγαπημένο θεσμό: «West Side Story» (Οσκαρ Β’ Ανδρικού: Τζορτζ Τσακίρης, 1962), «Ποτέ την Κυριακή» (Οσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού: Μ. Χατζιδάκης, Υποψήφια για Οσκαρ Α’ Γυναικείου ρόλου: Μ. Μερκούρη,  1961) και «Chariots of Fire» (Οσκαρ Καλύτερης Μουσικής Επένδυσης: Β. Παπαθανασίου, 1982).

Η Nova φέρνει στις οθόνες μας και τις μεγάλες ταινίες που απέσπασαν από ένα ή περισσότερα αγαλματίδια στον περσινό διαγωνισμό όπως την πολεμική περιπέτεια της Κάθριν Μπίγκελοου «The Hurt Locker» που απέσπασε 6 βραβεία και  την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Avatar» του Τζέιμς Κάμερον που απέσπασε 3 βραβεία.