Οριστικά η Χριστίνα Λαμπίρη στο Ε

Την προηγούμενη βδομάδα αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές ολοκληρώνοντας την εκπομπή της στον Σκάι, λέγοντας "ραντεβού τον Σεπτέμβρη".

 Κι όπως αποδεικνύεται θα τηρήσει την υπόσχεσή της, αφού υπέγραψε για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν σε πιο… φιλόξενη τηλεοπτική στέγη, μετά το… κρύο ντους που της έκαναν στο κανάλι του Φαλήρου με την εκπομπή της να κόβεται ξαφνικά και την επόμενη ώρα να της ανακοινώνουν ότι συνεχίζει.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου η Χριστίνα Λαμπίρη υπέγραψε με το Ε για την επομενη χρονιά, επιβεβαιώνοντας τις φήμες για μεταγραφή που ακούγονταν τον τελευταίο καιρό. Η δημοσιογράφος θα παρουσιάζει λοιπόν μία ενημερωτική εκπομπή με αρκετά θέματα ψυχαγωγίας και life style καθημερινά. Η εκπομπή θα ξεκινά πριν από τις 7 το πρωί και θα ολοκληρώνεται στις 10, με σκοπό να κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές με την infotainment θεματολογία της.

Είναι σαφές ότι το Ε σκοπεύει την επόμενη σεζόν να μπει ακόμα πιο δυναμικά και για αυτό ετοιμάζει πολλές καινούργιες εκπομπές, όπως αυτή με τη Χριστίνα Λαμπίρη που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο μαζί με το υπόλοιπο πρόγραμμα του σταθμού.
 
Γρήγορης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Έριξε αυλαία η Χριστίνα Λαμπίρη: «Τα λέμε τον Σεπτέμβριο»