Ο Αν. Μικρούτσικος και η Megaλη τηλεοπτική επιστροφή του!

Τελικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος μόνο για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς την δόξα τραβά!

 Ο γνωστός παρουσιαστής ετοιμάζει Megaλο τηλεοπτικό… come back, γεγονός που σύμφωνα με τους δικούς του ανθρώπους, τον έχει ανεβάσει πάρα πολύ, μιας και η τηλεόραση και τα πλατό είχαν λείψει στον Ανδρέα.

Ναι, είναι γεγονός, μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, μετά από πέντε πολύ δύσκολα και επαγγελματικά, αλλά και προσωπικά χρόνια, ο Ανδρέας δείχνει να βρίσκεται στα καλύτερά του και πανέτοιμος να επιστρέψει με μεγάλη φόρα στην τηλεοπτική αρένα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ανδρέας έδωσε τα χέρια με τους υπευθύνους του Mega Κύπρου, όπου και λίαν συντόμως θα τον δούμε να παρουσιάζει ένα λαμπερό, εβδομαδιαίο σόου, το σόου «Your Song». Μάλιστα, στα Κυπριακά Μέσα κυκλοφόρησε και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού :

«… Το MEGA ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ο δημοφιλής παρουσιαστής, συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής, ανήκει πλέον στο δυναμικό του καναλιού και θα είναι ο οικοδεσπότης του νέου show, «YOUR SONG». O Ανδρέας Μικρούτσικος έχει παρουσιάσει τα μεγαλύτερα talent shows της ελληνικής τηλεόρασης, τηλεπαιχνίδια, reality και πρωινά προγράμματα, ενώ έχει σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης.

Ο Ανδρέας δηλώνει: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ με το MEGA στην Κύπρο. Το «YOUR SONG» είναι ένα πολύ ενδιαφέρον μουσικό πρότζεκτ με εξαιρετικές φωνές και υψηλό επίπεδο»…»

Νάνσυ Νικολαΐδου