Νίκος Χατζηνικολάου: Πώς πήρε από τη Μαρία Χούκλη την καρέκλα του κεντρικού παρουσιαστή ειδήσεων;

Νίκος Χατζηνικολάου

Τι συμφωνία έχει κάνει ο δημοσιογράφος με το κανάλι; Γιατί η Μαρία Χούκλη εγκατέλειψε μεσοβδόμαδα το δελτίο;

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου. Η Μαρία Χούκλη αποχώρησε «βουβά», παρουσιάζοντας την περασμένη Τετάρτη το τελευταίο της δελτίο στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1

[dfp_ads id=236982]

Όπως γράφει το Secret των Παραπολιτικών, τις μέρες που προηγήθηκαν υπήρξε έντονη διαβούλευση στον ΑΝΤ1 σχετικά με το αν ο γνωστός δημοσιογράφος θα είναι σχολιαστής του δελτίου ή θα είναι αυτός ο κεντρικός παρουσιαστής. Η απόφασή που ελήφθη από κοινού ήταν αυτή που ανακοινώθηκε. Στις συζητήσεις αυτές πήραν μέρος, εκτός από τον δημοσιογράφο και τον ιδιοκτήτη του καναλιού, Θοδωρή Κυριακού, ο Τζώνη Καλημέρης, εντεταλμένος σύμβουλος του ΑΝΤ1 και ο γενικός διευθυντής Στρατής Λιαρέλλης.

Στην ανακοίνωση του καναλιού δεν υπάρχει αναφορά στο αν ο Νίκος Χατζηνικολάου θα παρουσιάζει την εκπομπή «Ενικός». Πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό είναι πολύ πιθανόν να συμβεί, αλλά από τη νέα σεζόν. Δεν είναι μάλιστα βέβαιο αν θα είναι εβδομαδιαία ή θα μεταδίδεται κάθε δεκαπενθήμερο.

Σε ό,τι αφορά τη Μαρία Χούκλη, οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 έκαναν προσπάθεια να παραμείνει η δημοσιογράφος στο κανάλι. Μάλιστα, όπως γράφει το Secret, της προτάθηκε να αναλάβει το κεντρικό δελτίο την Παρασκευή και τα Σαββατοκύριακα, κάτι με το οποίο δεν διαφωνούσε ο Νίκος Χατζηνικολάου. Η ίδια, ωστόσο, δεν αποδέχτηκε την πρόταση. Συνομιλητές της Μαρίας Χούκλη έλεγαν ότι δεν έκρυψε την ενόχληση και τη στεναχώρια της, καθώς, όπως η ίδια έλεγε, έμαθε για τις εξελίξεις στο κεντρικό δελτίο από τα μέσα ενημέρωσης και όχι από το κανάλι. Γι’ αυτό και αποφάσισε να σταματήσει αιφνιδιαστικά.