Νέες εκπομπές σε ΑΝΤ1 και ALPHA!

Ποιους θα δούμε στο τιμόνι τους;

Εντατικά συζητάνε αυτές τις μέρες ο Σπύρος Σούλης και η Μαίρη Συνατσάκη με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1, για δύο νέα διαφορετικά projects που θα δούμε στον αέρα στα μέσα Μαρτίου.

Ο Σπύρος Σούλης που εμφανίζεται στο Πρωινό, συζητάει για μια εκπομπή που θα έχει ως κύριο άξονα, περίεργες δουλειές που μπορεί να κάνεις ένας επαγγελματίας… Για παράδειγμα ένας καθαριστής τζαμιών που εργάζεται σε ουρανοξύστη ή ένας ιδιωτικός αστυνομικός που έχει να αντιμετωπίσει πολλές και διαφορετικές προκλήσεις καθημερινά. Πρόκειται στην ουσία για τη μεταφορά στην ελληνική τηλεόραση του ''Extreme jods'', που σημειώνει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό.

Η Μαίρη Συνατσάκη ετοιμάζεται για μια βραδινή εκπομπή που θα έχει νεανικό υλικό από το διαδίκτυο και τη μόδα  κάτι που η παρουσιάστρια γνωρίζει καλά! Η μετάδοση της θα είναι μια φορά την εβδομάδα και ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις για το όνομα της εκπομπής!

Μια νέα εκπομπή για ταξίδια, τελείως διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει, ετοιμάζουν και στον ALPHA, ο Σάκης Τανιμάδης και ο Γιώργος Μαυρίδης το ''Word Party'' με την πρεμιέρα να τοποθετείται στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου. Το νέο δίδυμο έχει ξεκινήσει τα ταξίδια από τις αρχές του χρόνου, ενώ η πρώτη τους εκπομπή είναι αφιερωμένη στην Αυστραλία. 

ΠΗΓΗ: ΤV ZAΠΙΝΓΚ

Διαβάστε όλες τις MEDIA ειδήσεις εδώ!