Ν. Χατζηνικολάου: Δεν πηγαίνουν καλά τα πράγματα στο Alter

Διαβάστε την ανακοίνωση του Alter.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου λοιπόν, είπε τα εξής:

“Εύχομαι το σημερινό δελτίο του Alter να μην είναι το τελευταίο. Τα πράγματα στο Alter δεν τα βλέπω πολύ καλά τις τελευταίες ημέρες. Φαίνεται ότι δεν πηγαίνουν καθόλου τα πράγματα στο κανάλι που εργάζομαι. Είμαι υποχρεωμένος να μείνω και να υποστηρίξω τους 700 εργαζόμενους. Διαφορετικά δεν θα ήμουν εκεί”.

Από την άλλη, με επίσημη ανακοίνωση  η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε ενημέρωσε σήμερα το επενδυτικό της κοινό ότι οι μέτοχοι της εταιρείας έλαβαν σχέδιο σύμβασης αναδιοργάνωσης από την Argo Capital Management Ltd. Να σας θυμίσουμε ότι οι εργαζόμενοι του καναλιού έχουν αναστείλει την επίσχεση εργασίας αναμένοντας τα δεδουλευμένα τους, μέχρι τη Μ. Παρασκευή.  

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ελύθερης Τηλεόρασης:
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. και με δ.τ. ALTER CHANNEL σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεών της ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι οι υφιστάμενοι μέτοχοι της Εταιρείας έλαβαν από την ARGO CAPITAL MANAGEMENT LTD για λογαριασμό fund υπό την διαχείρισιν της, σχέδιο σύμβασης αναδιοργάνωσης της Εταιρείας με συμμετοχή του στο μετοχικό κεφάλαιο αυτής καθώς και ότι έχει αποσταλεί στις πιστώτριες τράπεζες σχέδιο συμφωνίας για την αναδιάρθρωση του τραπεζικού δανεισμού της Eταιρείας και την παροχή χρηματοδοτικών διευκολύνσεων. Η Εταιρεία δεσμεύεται ότι θα ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό για κάθε νέα εξέλιξη σχετικά με το ως άνω θέμα.

Εμείς, ευχόμαστε τα καλύτερα για το σταθμό…