Mega: Οι πιο κρίσιμες ώρες για το μέλλον του καναλιού

Τι θα γίνει με τι θέμα των τηλεοπτικών αδειών - Ποιά είναι τα χειρότερα σενάρια - 'Εληξε η περίοδος χάριτος από τις τράπεζες

Σε θρίλερ εξελίσσεται η κρίση στο MEGA και τα «μάτια» πολλών είναι στραμμένα στο κανάλι της Μεσογείων καθώς αν την Παρασκευή, στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, δεν βγει «λευκός καπνός» από τους μετόχους αποφασίζοντας την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, τότε αναμένεται ντόμινο δυσάρεστων εξελίξεων σε πολλούς τομείς…!

Και δεν αναφερόμαστε στο αυτονόητο, ότι εκατοντάδες εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού θα χάσουν τη δουλειά τους, αλλά και στις παράπλευρές απώλειες, καθώς μετά από 26 χρόνια σημαντικής παρουσίας στο τηλεοπτικό τοπίο το MEGA έχει ανοιχτεί πολύ στην αγορά και μία «στάση πληρωμών» του θα προκαλούσε τεράστια προβλήματα στην αγορά…!

Ο τηλεοπτικός σταθμός έχει οφειλές τόσο σε εταιρείες παραγωγής και έμμεσα σε πολλούς εργαζομένους τους, ενώ παραμένουν ανοιχτές οικονομικές συναλλαγές με διαφημιστικές εταιρείες. Το χειρότερο σενάριο λοιπόν, της «στάσης πληρωμών», θα επηρεάσει όλη την αγορά, σε μία κρίσιμη μάλιστα περίοδο που ο «εχθρός» ήταν η κυβέρνηση που προχωρά τις διαδικασίες για αδειοδότηση σε τέσσερις τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου.

Διαβάστε περισσότερα στο NEWSIT

Αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ

Μετά από σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, το Χρηματιστήριο ανέστειλε από σήμερα 8 Μαρτίου 2016 τη διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ». Οι μετοχές της εταιρείας θα παραμείνουν σε αναστολή διαπραγμάτευσης μέχρι η εταιρεία να παράσχει ενημέρωση στο επενδυτικό κοινό για α) τα αποτελέσματα της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου, β) τις ενέργειες στις οποίες έχει ήδη προβεί ή προτίθεται να προβεί η εταιρεία, δοθέντος του γεγονότος ότι την 29.2.2016 έχει λήξει η περίοδος χάριτος (waiver) που είχε τεθεί από τις πιστώτριες τράπεζες και γ) τυχόν άλλες πληροφορίες οι οποίες είναι απαραίτητες για την ορθή πληροφόρηση του επενδυτικού κοινού.

Όλες οι MEDIA ειδήσεις εδώ…