Mega: Δεν κατέληξαν σε συμφωνία – Προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο

Τι (δεν) αποφάσισαν οι μέτοχοι του καναλιού; Όλα στον αέρα!

Παρατείνεται η αγωνία στο MEGA καθώς οι διαβουλεύσεις στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου δεν κατέληξαν πουθενά. Οι μέτοχοι προσπαθούν να εξασφαλίσουν νέα παράταση και γι' αυτό πραγματοποιούνται επαφές με τραπεζικούς κύκλους.

Το Μεγάλο Κανάλι βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα μετά από 26 χρόνια πορείας και το κλίμα στη Μεσογείων είναι βαρύ. Η ασυμφωνία των μετόχων σχετικά με το management του σταθμού, αλλά και η έντονη αβεβαιότητα που επικρατεί σχετικά με την αδειοδότηση των καναλιών, οδήγησε σε αδιέξοδο και τις σημερινές συνομιλίες.

Θυμίζουμε πως σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία, το κανάλι θα περιέλθει στον έλεγχο της διαχειρίστριας τράπεζας, η οποία θα αναλάβει και το management, ορίζοντας νέο Δ.Σ. Μετά, η τράπεζα θα κληθεί να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει λογική εξυγίανσης αναζητώντας νέο επενδυτή ή αν θα επιλέξει να εντάξει την Τηλέτυπος Α.Ε. σε κάποιο από τα νομικά καθεστώτα για εταιρείες με οικονομικά αδιέξοδα. Σε κάθε περίπτωση, η νέα μέρα για το Mega θα είναι διαφορετική.

Διαβάστε όλες τις MEDIA ειδήσεις εδώ…