Κρίσιμες ώρες για το Mega! Το ΕΣΡ «μπλόκαρε» τη συμμετοχή στον διαγωνισμό – Τι είπε ο Βαρδινογιάννης στους εργαζόμενους

Mega

Σύμφωνα με τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Βαρδινογιάννη, το ΕΣΡ δεν είχε δώσει τα απαιτούμενα εχέγγυα για την ομαλή εξέλιξη της διαδικασίας

Κρίσιμες ώρες για 420 οικογένειες. Η πρώτη φάση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες ενημερωτικού προγράμματος εθνικής εμβέλειας ολοκληρώθηκε σήμερα (11.01.2018), με το Mega να απέχει.

[dfp_ads id=236982]

Εκατοντάδες εργαζόμενοι, αν και απλήρωτοι για μήνες, κρατούσαν «ζωντανό» το κανάλι και σήμερα έβγαλαν έκτακτο δελτίο, τόσο το μεσημέρι, όσο και το βράδυ. Κατά το βραδινό δελτίο, έγιναν γνωστά και όσα είπε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των εργαζομένων στις 15.15.

Ώρα μηδέν για το Mega! Στον αέρα με έκτακτη εκπομπή!

Ο μεγαλομέτοχος του Mega τόνισε πως το κρίσιμο σημείο για να μην υπάρξει η κάθοδος για αδειοδότηση ήταν το γεγονός ότι το ΕΣΡ δεν είχε δώσει τα απαιτούμενα εχέγγυα για το πώς θα εξελιχθεί η διαδικασία για τη μετάβαση στην επόμενη ημέρα. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θεώρησε πως αυτό ήταν ρίσκο.

Υπενθυμίζουμε ότι το αρχικό πλάνο ήταν να «κατέβει» στον διαγωνισμό κάποια εταιρεία, με στόχο να συνεργαστεί στη συνέχεια με το Mega. Ωστόσο, ακόμα κι αν συνέβαινε αυτό, το ΕΣΡ δεν διαβεβαίωνε πως δεν θα πέσει «μαύρο» στις 28 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε περισσότερα στο newsit…