Κρίση στα κανάλια – Ποιοι συνεχίζουν στην επόμενη σεζόν;

Πολλά τα ερωτηματικά...

Επηρεασμένα από την οικονομική ύφεση, τα τηλεοπτικά κανάλια σχεδιάζουν με απόλυτη …αβεβαιότητα το πρόγραμμά τους για την επόμενη σεζόν. Η μείωση της διαφημιστικής δαπάνης έχει μειώσει κατά πολύ τα έσοδα και τα αφήνει όλα στον αέρα.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναζητά το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα, τη στιγμή που στον ΑΝΤ1 η κατάσταση είναι ρευστή. Την ίδια στιγμή, το κανάλι επαναφέρει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου μετά από πολλά χρόνια, με παρουσιάστρια αυτή τη φορά την Μαρία Μπεκατώρου. Μετά το Πάσχα αναμένεται να συζητήσει και το ζεύγος Λιάγκα-Σκορδά με τον ΑΝΤ1, καθώς το συμβόλαιό λήγει το καλοκαίρι και τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα. Το Ράδιο Αρβύλα είναι πιθανό να συνεχίσει ως έχει, ενώ το «Όλα» ολοκληρώνει τον επιτυχημένο του κύκλο φέτος.

Στο Mega, ο Μάρκος Σεφερλής πάει προς ανανέωση για το πρωινό που στάθηκε ανταγωνιστικά απέναντι στον ΑΝΤ1, ενώ πληροφορίες θέλουν το σίριαλ «Ηρωίδες» να συνεχίζεται και του χρόνου. Το «Κάτω Παρτάλι» όλα δείχνουν ότι πάει και για τρίτη χρονιά, ενώ πρόθεση του Γιώργου Καπουτζίδη είναι να ολοκληρωθεί η «Εθνική Ελλάδος» σε 22 επεισόδια. Η παράταση του «Celebrity Game Night» είναι υπό συζήτηση.

Το πράσινο φως για του χρόνου φαίνεται να έχει πάρει και το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει ο Γιάννης Ζουγανέλης στον ΣΚΑΪ. Μέχρι το 2016 έχει συμβόλαιο ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ενώ στο κανάλι επανέρχεται ο Μάνος Βουλαρίνος με νέα εκπομπή.

https://www.youtube.com/embed/NvB2YzVK2sY