Κανονικά στο Happy Day ο Δήμος Βερύκιος – Φανταστικό σενάριο η συνεργασία με Λιάγκα

Δήμος Βερύκιος

Παραμένει στο πόστο του ο γνωστός δημοσιογράφος και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Αναστάτωση έχουν προκαλέσει δημοσιεύματα που θέλουν τον Δήμο Βερύκιο να πρότεινε στον Γιώργο Λιάγκα να παρουσιάσουν από κοινού δίωρη πρωινή, καθημερινή εκπομπή με καλεσμένους και σχολιασμό όλης της επικαιρότητας. Μάλιστα, γράφεται ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς άναψε το πράσινο φως και οι δύο άντρες θα είναι από τον Σεπτέμβρη στο ίδιο πλατό στον Alpha.

[dfp_ads id=236982]

Σύμφωνα με ασφαλείς μας πληροφορίες, κάτι τέτοιο μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας! Ουδέποτε ο Δήμος Βερύκιος πρότεινε στον Γιώργο Λιάγκα να παρουσιάσουν μαζί εκπομπή στην πρωινή ζώνη του Alpha. Ο γνωστός δημοσιογράφος και αντιπρόεδρος του καναλιού παραμένει κανονικά στο Happy Day, στην ενότητα της εκπομπής που έχει αγαπηθεί πολύ από τους τηλεθεατές τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, η επιστροφή της πρωινής εκπομπής που παρουσιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναμένεται για τα μέσα του Σεπτέμβρη.

Από την άλλη, ο Γιώργος Λιάγκας σχεδιάζει με τον Γιάννη Λάτσιο ήδη τα επόμενα τηλεοπτικά του πρότζεκτ για τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1. Εκ των πραγμάτων, λοιπόν, η προαναφερόμενη συνεργασία φαντάζει αδύνατη!