«Ισχύουν αυτά που έχετε ακούσει για την Αλίκη Βουγιουκλάκη…»

Αλίκη Βουγιουκλάκη

"Είχε μια τεράστια αυλή από ανθρώπους που..."

Ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, ανιψιός και βαφτισιμιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη, μιλώντας στα Αποκαλυπτικά επιβεβαίωσε όσα ακούγονται για τις εξαντλητικές δίαιτες που έκανε ώστε να παραμένει αδύνατη:

[dfp_ads id=236982]

«Ήταν ένας άνθρωπος που πρόσεχε πάρα πολύ και τη διατροφή της και την εξωτερική της εμφάνιση. Είχε μια τεράστια αυλή από ανθρώπους που προσπαθούσαν να την προσεγγίσουν για να βρίσκονται -εύλογα- κοντά της και να κερδίζουν από τη λάμψη της. Είχε ως πιο σημαντικούς συμβούλους τα αδέρφια της και είχε φίλους ζωής έξω από τον καλλιτεχνικό κόσμο, τους οποίους όπως έλεγε τούς αγαπούσε γιατί εκείνοι αγαπούσαν την Αλίκη και όχι τη Βουγιουκλάκη».

Για τη σχέση του με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, λέει ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης: «Η σχέση της οικογένειας με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ δεν είναι στο επίπεδο της αγάπης και της συμπαράστασης που εισέπραξε ο Γιάννης, γιατί με δική του επιλογή αποτραβήχτηκε από την οικογένεια. Η στάση του πλήγωσε πολλούς ανθρώπους και πολλούς θαυμαστές που αγάπησαν την Αλίκη. Όταν χρειαστεί συμπαράσταση ξέρει που θα την βρει».