Η prive συνάντηση του Π. Μπούτου με τους ανθρώπους των Media!

Ο ισχυρός άνδρας των Media συναντήθηκε με δημοσιογράφους, προκειμένου να τους ενημερώσει για το τι ακριβώς σχεδιάζει από το πόστο του επικεφαλής στο productions hub του Ομίλου ΑΝΤ1.

Με την καρδιά του να χτυπά ελληνικά και το βλέμμα του στραμμένο στο εξωτερικό, το Productions Hub που δημιούργησε ο Ομιλος ΑΝΤ1 και την διεύθυνση του οποίου έχει αναλάβει ο ισχυρός άνδρας των εγχώριων Media, Πέτρος Μπούτος, είναι πανέτοιμο να ανοίξει για τα καλά τα φτερά του, βάζοντας στόχο να δώσει ένα δυνατό «παρών» και στην εγχώρια τηλεοπτική αγορά, αλλά και στις τηλεοπτικές αγορές του εξωτερικού.

Τώρα που η τρέχουσα σεζόν πλησιάζει στο τέλος της και είναι η πλέον ιδανική εποχή για να ξεκινήσει κανείς να στήνει και να διαμορφώνει νέες προτάσεις για του χρόνου, ο Πέτρος Μπούτος και οι συνεργάτες του δουλεύουν με εντατικούς ρυθμούς, έτσι ώστε αυτή η τηλεοπτική χρονιά που έρχεται να τους βρει απόλυτα δραστηριοποιημένους στο χώρο της δημιουργίας, της παραγωγής και της εκμετάλλευσης περιεχομένου για την Ελεύθερη, τη Συνδρομητική Τηλεόραση και τα Digital Media.

Αυτός είναι και ο λόγος φυσικά που απ ΄ότι καταφέραμε να μάθουμε, ο Πέτρος Μπούτος βρίσκεται σε συνεχείς επαφές και συζητήσεις με πολλά γνωστά ονόματα σκηνοθετών και με πολλούς επιτυχημένους σεναριογράφους. Προτεραιότητα αυτή την στιγμή του Productions Hub είναι να ξεκινήσει να δημιουργεί την δική του ιστορία σε ότι έχει να κάνει με την μυθοπλασία και πιο συγκεκριμένα με την μυθοπλασία που αφορά σε δραματικές σειρές, μιας και αυτές σε ότι έχει να κάνει με τις αγορές του εξωτερικού, έχουν μεγαλύτερη δυναμική για να κινήσουν το ενδιαφέρον και να τα πάνε καλά.

Παρόλα αυτά, όπως μας αποκάλυψε ο ίδιος ο Πέτρος Μπούτος σε σημερινό και κλεισμένων των θυρών γεύμα στο οποίο βρέθηκε μαζί με κάποιους εκπροσώπους των Media, στα σχέδια της εταιρίας είναι να ανοίξει την πόρτα της και στις κωμωδίες , – μιας και είπαμε στόχος είναι και η ελληνική, τηλεοπτική αγορά – , αλλά και στα ψυχαγωγικά πρότζεκτ.

Μάλιστα, ήδη, έχει προλάβει να καταθέσει τις προτάσεις του στο σύνολο σχεδόν των ιδιωτικών καναλιών, μέχρι και στη ΝΕΡΙΤ και αναμένεται να ξεκινήσουν και οι σχετικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις.

Και για να καταλάβετε καλύτερα το τι εστί Productions Hub και τι ακριβώς σημαίνει όλο αυτό το εγχείρημα για τον ίδιο τον Πέτρο Μπούτο, αλλά και για τον Ομιλο ΑΝΤ1, σας παρουσιάζουμε και την σχετική ανακοίνωση που είχε στείλει το κανάλι, όταν είχαν δώσει πριν από περίπου τρεις μήνες τα χέρια με τον πρώην γενικό διευθυντή προγράμματος του Mega.

«…Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ ανακοινώνει τη δημιουργία production hub. Επικεφαλής αναλαμβάνει ο Πέτρος Μπούτος. Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ ανακοινώνει τη σύσταση μιας νέας επιχειρηματικής μονάδας, ενός production hub, με αντικείμενο τη δημιουργία, παραγωγή και εκμετάλλευση περιεχομένου για την Ελεύθερη, τη Συνδρομητική Τηλεόραση και τα Digital Media.

Επικεφαλής του production hub αναλαμβάνει ο Πέτρος Μπούτος, ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της ελληνικής τηλεοπτικής βιομηχανίας με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του. H νέα εταιρία θα δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, όπου ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ έχει ηγετική θέση στα ΜΜΕ και την Ψυχαγωγία, στην Τουρκία και την Ελλάδα.

Το production hub θα είναι πλήρως ανεξάρτητο στη δομή και λειτουργία του από την δραστηριότητα των τηλεοπτικών σταθμών του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Οι γνώσεις και η εμπειρία του Πέτρου Μπούτου σε συνδυασμό με την ηγετική θέση, την τεχνογνωσία και τις διεθνείς συνέργιες του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην ευρύτερη περιοχή, αποτελούν εχέγγυα για τη δυναμική πορεία του νέου εγχειρήματος…»

Προσεχώς θα σας έχουμε περισσότερα και κυρίως πιο συγκεκριμένα στοιχεία για τις νέες τηλεοπτικές παραγωγές που αυτή την εποχή βρίσκονται στα σπάργανα !!!

Νάνσυ Νικολαΐδου