Η επίσημη απάντηση της ΕΡΤ για το «κόψιμο» Αρβανίτη-Κατσίμη!

"Απαράδεκτοι υπαινιγμοί..."

Σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε με τους παρουσιαστές της σημερινής εκπομπής «ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» της ΝΕΤ, ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ Α.Ε. κ. Αιμίλιος Λιάτσος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης της ΕΡΤ σέβεται απολύτως τους κανόνες της ελευθεροτυπίας και το αποδεικνύει εμπράκτως στην καθημερινή παρουσίαση της επικαιρότητας και την προβολή όλων των απόψεων. Όμως, δεν μπορεί να αποδεχτεί την καταπάτηση στοιχειωδών κανόνων της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Οι παρουσιαστές της σημερινής εκπομπής ‘ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ’ της ΝΕΤ, κ. Κώστας Αρβανίτης και κυρία Μαριλένα Κατσίμη, προέβησαν σε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια, χωρίς μάλιστα να του δώσουν το δικαίωμα να εκφράσει τη δική του άποψη, ενώ με τα σχόλιά τους εμφανίστηκαν να προκαταλαμβάνουν το αποτέλεσμα δικαστικής απόφασης». 

Διαβάστε ακόμα:

«Παύθηκαν προς το παρόν και θα δούμε τι θα γίνει…»! Αρβανίτης-Κατσίμη «κόπηκαν» από το πρωινό της ΝΕΤ- Ποιοί τους αντικαθιστούν!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μαριλένα Κατσίμη: «Δεν μας κάλεσε ο κύριος Λιάτσος, ενημέρωσε τον αρχισυντάκτη μας ότι…κοβόμαστε! Μας τιμωρεί με…το πόδι ψηλά»;

Η πρώτη αντίδραση του Κώστα Αρβανίτη για την απομάκρυνσή του από την εκπομπή

Δείτε ΕΔΩ όλα τα θέματα MEDIA!