ΕΣΡ: Αυτά είναι τα πρόσωπα που προτείνει ο Νίκος Βούτσης

Αν και όλα δείχνουν πως οδηγούμαστε ξανά σε... τοίχο, ο πρόεδρος της Βουλής κατέθεσε τις προτάσεις του για τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο και τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Ο πρόεδρος της Βουλής πρότεινε για πρόεδρο του ΕΣΡ τον Ροδόλφο Μορώνη και ως αντιπρόεδρο τον Γεώργιο Πλειό. Ανάμεσα στα πρόσωπα που προτείνει ως μέλη είναι η δημοσιογράφος Φάνη Πετραλιά. Και εδώ έγινε η… σύγχυση με τη Φάνη Πετραλιά, πρώην υπουργό και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. «Δεν είναι η Φάνη, είναι η Φανή», χρειάστηκε να… διευκρινίσει ο Νίκος Βούτσης.

Ο πρόεδρος της Βουλής, λοιπόν, πρότεινε για τις θέσεις του προέδρου, του αντιπροέδρου και των μελών του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης:

– Για τη θέση του προέδρου προτείνεται ο Ροδόλφος Μορώνης, δημοσιογράφος πρώην αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ και πρόεδρος του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων. Δίδαξε τηλεοπτική δημοσιογραφία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών

– Για τη θέση του αντιπροέδρου προτείνεται ο Γεώργιος Πλειός, καθηγητής στο τμήμα Επικοινωνίας με ΜΜΕ του πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος του Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Κέντρου για την Ελευθερία στον Τύπο και τα ΜΜΕ.

Ως μέλη προτείνονται…

close button

Κάντε Like: Zappit.gr στο Facebook