Εκτός MEGA ο Ψυχάρης; Όλες οι εξελίξεις!

Οι εξελίξεις στο Mega είναι ραγδαίες και πολλά αναμένεται να αλλάξουν μετά την Γενική Συνέλευση των μετόχων που έγινε την Πέμπτη (07/04). Αυτό που αποφασίστηκε είναι να μπούν χρήματα στην εταιρεία αλλά το τοπίο δεν θα είναι πλέον το ίδιο.

Ο Σταύρος Ψυχάρης έκανε μια Συβιλλική δήλωση και πληροφορίες αναφέρουν ότι δύσκολα θα καταφέρει ο ίδιος να καλύψει οικονομικά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου των 22.678.553,70 ευρώ.

Τις επόμενες ημέρες, θα κάνει ένα Bussines plan ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος προκειμένου να μετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και βάσει αυτού θα πει και ο Δημήτρης Μάρης αν θα μπει και ο ίδιος. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι Φιλιππόπουλος και Μάρης είναι σε ανοικτή γραμμή και όπως όλα δείχνουν θα έχουμε ένα νέο μετοχικό σχήμα στο οποίο ο ΔΟΛ θα έχει μικρότερη συμμετοχή.

Έτσι σημαντικές αλλαγές προβλέπεται ότι θα προκύψουν στο MEGA μετά τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ και όπως εκτιμάται θα αλλάξουν τα δεδομένα στο κανάλι της Μεσογείων, τόσο στη μετοχική, όσο και στη διοικητική του σύνθεση.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ