Διαφωνία Κυριακίδη – Σιδηροκαστρίτου για τη στρατηγική της ΝΕΠ

Αρκετά «αγκάθια» λόγω των όσων συμβαίνουν στην εταιρεία ΝΕΠ (που εκδίδει τις εφημερίδες Espresso και Athens News) φαίνεται ότι έχουν προκύψει ανάμεσα στις σχέσεις του προέδρου της εταιρείας Πέτρου Κυριακίδη και του υψηλότατου στελέχους της ΝΕΠ, Αρετής Σιδηροκαστρίτου.

 Οι διαφωνίες τους δεν έγκειται σε προσωπικό επίπεδο αφού η έμπειρη δημοσιογράφος εκφράζεται παντού με τα καλύτερα λόγια για το γνωστό επιχειρηματία, γνωρίζοντας τις προσπάθειές του να βρει χρήματα για να πληρώσει τους εργαζόμενους αλλά για τη στρατηγική που χαράζει ερήμην της, για το μέλλον της εταιρείας.

Χθες λοιπόν, πραγματοποιήθηκε συνάντηση Κυριακίδη- Σιδηροκαστρίτου ενόψει και της προγραμματισμένης αναχώρησης της σήμερα για διακοπές προκειμένου η ίδια να ρωτήσει τι μέλλει γενέσθαι. Η συνάντηση δεν κατέληξε σε συμφωνία με αποτέλεσμα η ίδια να δηλώσει αμέσως μετά στα στελέχη της εταιρείας ότι το φθινόπωρο με το τέλος των διακοπών της δεν θα βρίσκεται στο τιμόνι της ΝΕΠ.

Να σημειωθεί ότι η Α.Σιδηροκαστρίτου βρέθηκε από την αρχή στο πλευρό του Πέτρου Κυριακίδη για την δημιουργία του δημοσιογραφικού Ομίλου ΝΕΠ, μια συνεργασία που ήταν γόνιμη αλλά από την οποία δεν έλειψαν και οι διαφωνίες.

Η Α.Σιδηροκαστρίτου πέρα από τον ρόλο της γενικής διεύθυνσης ήταν και μέλος του ΔΣ του Ομίλου, τώρα όμως η διαφωνία τους γύρω από ζητήματα στρατηγικής φαίνεται ότι δύσκολα θα γεφυρωθεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για τα media εδω!

Ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις από την επικαιρότητα στο NewsIt!