Το Copa America στον ΣΚΑΙ!

ΣΚΑΪ

Η αρχή των μεταδόσεων θα γίνει απόψε, στις 04:30 τα ξημερώματα με το παιχνίδι ΗΠΑ – Κολομβία.

Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός του καλοκαιριού για την αμερικανική ήπειρο έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους δέκτες των Ελλήνων τηλεθεατών αποκλειστικά από τον ΣΚΑΙ.

Από τις 3 ως τις 26 Ιουνίου το Copa America Centenario 2016, η επετειακή διοργάνωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την πρώτη φορά που οι μάγοι της μπάλας από τη Νότια Αμερική βρέθηκαν αντίπαλοι στα γήπεδα, θα μας κρατήσει συντροφιά με εντυπωσιακό θέαμα και θα μας δώσει αφορμή για πολλά… ξενύχτια!

Η τηλεόραση του ΣΚΑΪ θα μεταδόσει απευθείας τα 28 από τα 32 παιχνίδια της διοργάνωσης, που για πρώτη φορά δεν θα γίνει σε μία από τις χώρες της Νότιας Αμερικής αλλά στις ΗΠΑ, κάτι που αναμένεται να αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο το επίπεδο της τηλεοπτικής παραγωγής και της εικόνας που θα φτάνει στους δέκτες των τηλεθεατών, ενώ οι ομάδες δεν θα είναι 12 όπως συνήθως αλλά 16, καθώς παρούσες στη μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή θα είναι και χώρες από την Κεντρική και Βόρεια Αμερική, όπως το Μεξικό, η Κόστα Ρίκα, η Τζαμάικα, ο Παναμάς, η Αϊτή και φυσικά οι ΗΠΑ.

Λουίς Σουάρες, Χάμες Ροντρίγκες, Αλέξις Σάντσες, Γουίλιαν και φυσικά ο Λιονέλ Μέσι θα διεκδικήσουν μία θέση στο τελικό της 26ης Ιουνίου.

Εκτός από τις καθημερινές ζωντανές μεταδόσεις οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα highlights όλων των αγώνων στις ενημερωτικές εκπομπές και στα δελτία ειδήσεων του ΣΚΑΪ, καθώς και στην αθλητική εκπομπή Goal Χωρίς Σύνορα κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι.

Η αρχή των απευθείας μεταδόσεων θα γίνει απόψε. Στις 4:30 τα ξημερώματα ο Αλέξης Σπυρόπουλος θα περιγράψει το εναρκτήριο παιχνίδι του Copa America Centenario 2016 μεταξύ της «οικοδέσποινας» ομάδας των ΗΠΑ και της Κολομβίας.