Χάος στην Εξεταστική – Φώναζαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όταν ο Σταμάτης είπε: Καλά κάναμε και κλείσαμε την ΕΡΤ – Τα δάνεια του Αλαφούζου

H βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καββαδία χαρακτήρισε τον κ. Σταμάτη πρωτεργάτη του μαύρου στην ΕΡΤ.

Άγριες κόντρες και μπηχτές επικρατούν στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής αναφορικά με τις δανειοδοτήσεις των κομμάτων και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, μεταξύ της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτας Καββαδία και του πρώην υπουργού Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη, με επίκεντρο την ΕΡΤ.

«Μου προκαλεί εντύπωση το ενδιαφέρον του κ. Σταμάτη για τη διαφάνεια και τη νομιμότητα. Δεν μπορεί εσείς, ο πρωτεργάτης του «μαύρου» στην ΕΡΤ, να μιλάτε για διαφάνεια και νόμιμες τηλεοπτικές διαδικασίες», επεσήμανε η κ. Καβαδία, διαμαρτυρόμενη για τις συνεχείς ερωτήσεις του κ. Σταμάτη προς τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ, Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος κατέθετε στην Εξεταστική Επιτροπή, που διερευνά την νομιμότητα των δανείων σε μέσα ενημέρωσης και κόμματα.

«Δεν σου επιτρέπω να με κρίνεις», αντέτεινε ο κ. Σταμάτης. «Μπορώ, όταν εσείς είστε ο πρωτεργάτης του «μαύρου» της ΕΡΤ. Τελεία», επέμεινε η κ. Καβαδία. «Καλά κάναμε και κλείσαμε την ΕΡΤ, γιατί είχε κάτι ανθρώπους σαν και εσάς που λειτουργούσαν ως φερέφωνα και ιεροκήρυκες του ΣΥΡΙΖΑ», ήταν η απάντηση του κ. Σταμάτη.

Νωρίτερα, τις έντονες αντιδράσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν οι αιχμές του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ Γιάννη Αλαφούζου, για…