Αβέβαιο το μέλλλον για «Πίσω στο σπίτι» και «Κλινική Περίπτωση»

Απόψε στις 21:00 το "Σπίτι" ...κλείνει!

Στην  πρώτη γραμμή των διαπραγματεύσεων για την προσεχή σεζόν έχει τοποθετήσει το Mega τις σειρές «Κλινική Περίπτωση» και » Πίσω στο σπίτι». Όπως γράφει η εφημερίδα REAL, το κανάλι έχει δηλώσει την πρόθεση του να δώσει το πράσινο φως στα δύο σίριαλ… Τίποτα, όμως δεν είναι ακόμη βέβαιο, κάθως η συνέχιση τους θα εξαρτηθεί από το αν οι συντελεστές θα δεχτούν να συναινέσουν σε νέες μειώσεις. Η τακτική του Μega συνοψίζεται στην φράση: πρώτα «κούρεμα» και μέτα εισητήριο για τη νέα σεζόν.

Το μέλλον των δυο σειρών θα κριθεί τις επόμενες μέρες, το κανάλι θέλει να συζητήσεις με τις εταιρείες παραγωγής  Καραγιάννης και ΣΙΑ (Κλινική Περίπτωση» και On- Noir Production (Πίσω στο σπίτι). Το ερώτημα που μένει είναι αν οι παραγωγοί θα δεχθούν και δεύτερη μείωση, που ήδη έχουν περικόψει το μπάτζετ κατά 25%-30%, θα δεχτούν να βάλουν το μαχαίρι που βαθιά.  Μειώνοντας εξωτερικά γυρίσματα αλλά και τις αμοιβές των ηθοποιών, των σεναριογράφων και όλων των συντελεστών.

Νέα μείωση θα πρέπει να υπογράψουν και οι πρωταγωνιστές, μεταξύ τον οποίων είναι ο  Γιάννης Μπέζος, η Μαρία Καβογιάννη και ο Θοδωρής Αθερίδης.

Το κανάλι θέλει να θέσει από νωρίς τους όρους του, με στόχο  να κερδίσει χρόνο σε περίπτωση που δεν υπάρχει θετικό αποτέλεσμα. Κοινώς, να προχωρήσει σε νέο και πιο φθηνό πρόγραμμα.

To ρεπορτάζ από το περιοδικό ΤV EΘΝΟΣ λέει πως  η κωμική σειρά του Mega «Πίσω στο σπίτι» μας κλείνει ραντεβού για τον Οκτώβρη. Η παραγωγή θα συνεχιστεί και του χρόνου καθώς το κανάλι δεν μπόρεσε να γυρίσει την πλάτη στη επιτυχία της και παρά την κρίση θα κάνει τα πάντα για αν υπάρχει και δεύτερος κύκλος επεισοδίων.

Για το 'Πίσω στο σπίτι», η σημερινή Espresso γράφει πως οι συντελεστές περιμένουν να ανάψει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν. Θα ανοίξει τις πόρτες του και την επόμενη σεζόν; Το γεγονός ότι οι τηλεθεατές στριμώχνονται για να μπούνε στο «Σπίτι» δίνει μια νότα αισιοδοξίας όσον αφορά στο ποια θα είναι η τελική απόφαση. Εξάλλου, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, η σειρά σημειώνει μέσο όρο 42,3% στο σύνολο και 42,3% στο νεανικό κοινό.

Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο του «Πίσω στο σπίτι»;

Ο Ηλίας ξεμπλέκει από τους αρχαιοκάπηλους, προς μεγάλη ικανοποίηση της Κατερίνας, η οποία ελπίζει ότι ο άντρας της πια θα ηρεμήσει. Εν τω μεταξύ, ετοιμάζεται ο γάμος του Κωστή και της 'Αντζελας. Η 'Αννα δεν ξέρει αν αυτός ο γάμος θα τη βοηθήσει να κρατήσει τον δικό της γάμο, ή θα έχει την 'Αντζελα συνέχεια μέσα στα πόδια της. Η Κατερίνα είναι αντίθετη με έναν γάμο από ανάγκη, ο Ηλίας είναι ευχαριστημένος που δε θα χρωστάνε πια, γιατί η 'Αντζελα, ως νύφη τους, δεν θα έχει πια απαιτήσεις. Η Αλεξάνδρα δεν θέλει ο αδελφός της να παντρευτεί έτσι, χωρίς να τον αγαπάει η γυναίκα του και αποφασίζει να κάνει ό,τι μπορεί για να ματαιώσει το γάμο. Ζητάει την βοήθεια το Περικλή, ο οποίος αναλαμβάνει να μεθύσει παραμονή του γάμου τον Κωστή και να τον παρασύρει στο τροχόσπιτό του.

Διαβάστε ακόμη:

To φινάλε από «Κλινική περίπτωση» και «Πίσω στο σπίτι»

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τι γίνεται με την «Οικογένεια της συμφοράς»;

O ANT1 κόβει τις «Στιγμές»

Συνεχίζονται και του χρόνου τα Κλεμμένα όνειρα!

Σκιαδαρέσης: «Στους Βασιλιάδες είμαστε στο σκοτάδι»!

Σε ποιό σήριαλ του MEGA είναι απλήρωτοι ;

Τι καταγγέλει η Έλενα Ακρίτα για τα «Μυστικά της Εδέμ»;

Ζέτα Δούκα: «Θα μπούμε ξανά για γύρισμα όταν μας δώσουν αυτά που μας χρωστάνε»

Αισιοδοξία για το μέλλον των Βασιλιάδων