Αποκλειστικό: Κάνει… come-back στην τηλεόραση η Λαίδη-Αντζι με το «Just» ;

Ετοιμάζεται για να κάνει Megaλο... come-back η Λαίδη Αντζι!

 Η γνωστή αοιδός σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του «TLIFE» αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο στόχαστρο των Megaλικών, προκειμένου να τους πει το μεγάλο «ναι». Να τους πει το μεγάλο «ναι» και να συμμετέχει στο ολοκαίνουργιο «Just the two of us»!

Η γνωστή αοιδός όλες αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε συζητήσεις με τους υπευθύνους του καναλιού, προκειμένου να αναλάβει έναν από τους βασικούς ρόλους στο σόου και συγκεκριμένα τον ρόλο της… εκπαιδεύτριας, η οποία και θα αναλάβει να κάνει… ξεφτέρι, όποιον αρχάριο βρεθεί δίπλα της και παρέα να… σηκώσουν στο τέλος και την κούπα! Γιατί όχι;

Αν θυμάστε στο «Just» μία ομάδα περίπου δέκα τραγουδιστών, αναλαμβάνει να εκπαιδεύσει δέκα εγχώρια πρόσωπα της σόου – μπιζ τα οποία δεν έχουν σχέση με το τραγούδι και αποφασίζουν να πάρουν το μικρόφωνο, δοκιμάζοντας για πρώτη φορά την τύχη τους στο… παλκοσένικο!

Αλλωστε, μία Megaλη χάρη τους την χρωστάει εκεί στην Μεσογείων η Αντζι, μιας και με το σουξέ της «Come-Back» που χρησιμοποίησαν στην νέα τους διαφημιστική καμπάνια, την έφεραν στο προσκήνιο και τις εκτόξευσαν και πάλι τις καλλιτεχνικές μετοχές της στα ύψη, αν και η Λαίδη Αντζι, μόνο για λίγο καιρό ξαποσταίνει και πάντα προς την δόξα ξανά τραβά.

Ετσι συμβαίνει με τα… είδωλα!

Νάνσυ Νικολαΐδου