ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ξαφνική… επίθεση του ΑΝΤ1!

Μπορεί το τοπίο να είναι ακόμα θολό για το τι πρόκειται να γίνει με το καλοκαιρινό «Πρωινό Αντ1» αλλά στο κανάλι του Αμαρουσίου σχεδιάζουν μήπως πιάσουν τους αντιπάλους τους… στη ζέστη.

Μέσα στις επόμενες μέρες πρόκειται να λάβουν στον ΑΝΤ1 τις οριστικές αποφάσεις τους για το τι πρόκειται να κάνουν με την πρωινή εκπομπή τους, την καλοκαιρινή περίοδο. Κι οι αποφάσεις αυτές έχουν άμεση σχέση με τα καινούργια τους σχέδια, αφού στο Μαρούσι ετοιμάζουν εν μέσω θέρους, επίθεση με live πρόγραμμα.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι πιθανότητες να γίνει το «Πρωινό Αντ1» με τη μορφή που έβγαινε τη σεζόν, όσο πάει και λιγοστεύουν. Οι λόγοι είναι οικονομικοί, καθώς είναι γνωστές οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο και το κόστος της απαγορευτικό για την καλοκαιρινή περίοδο.

Προς το παρόν λοιπόν, μελετούν μήπως καταφέρουν να βγάλουν στον αέρα τουλάχιστον την ενημερωτική ενότητά του. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, στον ΑΝΤ1 μελετούν προσεχτικά και το κοστολόγιο μίας καθημερινής απογευματινής ψυχαγωγικής εκπομπής. Και μην νομίζετε ότι μιλάμε για την επόμενη σεζόν, καθώς στο κανάλι του Αμαρουσίου σκέφτονται μήπως καταφέρουν τη συγκεκριμένη εκπομπή να τη βγάλουν στον αέρα μέσα στο καλοκαίρι και δη, μέσα στο μήνα.

Στο τιμόνι μάλιστα της εκπομπής, αν βγει στον αέρα, θα καθίσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχοντας δίπλα της συνεργάτες για να σχολιάζει ό,τι γίνεται στο χώρο του life style. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το σχέδιο και το κοστολόγιο της συγκεκριμένης εκπομπής μελετάται με γοργούς ρυθμούς καθώς, ό,τι είναι να γίνει πρέπει να αποφασιστεί γρήγορα αφού έχει άμεση σχέση και με το καλοκαιρινό «Πρωινό Αντ1».

Θα δούμε λοιπόν αν ο ΑΝΤ1 πραγματοποιήσει την επίθεσή του αυτή μέσα στο επόμενο διάστημα ή θα την αναβάλει για την επόμενη σεζόν, καθώς φαίνεται ότι η απογευματινή ζώνη αρχίζει ξανά να έχει έντονη κινητικότητα.

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις Media