ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ποιος… δαιμόνισε την Αντιγόνη Ψυχράμη;

Ξεκίνησε να τραγουδά από πολύ μικρή ηλικία στην παιδική χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου, όπως και τα υπόλοιπα αδέρφια της.

 Στα δέκα της χρόνια η Αντιγόνη Ψυχράμη τραγούδησε με τον Γιώργο Νταλάρα το «Με λένε Πόπη» σε μουσική του Γκόραν Μπρέκοβιτς και στίχους του Μιχάλη Γκανά, αλλά δεν επαναπαύθηκε και συνέχισε να σπουδάζει μουσική, θέατρο και χορό.
Την έχουμε δει πολλές φορές στην τηλεόραση να τραγουδά, αλλά τώρα θα την δούμε και ως ηθοποιό και μάλιστα σε έναν… περίεργο ρόλο: της «δαιμονισμένης».

Ναι, καλά διαβάσατε, αλλά μην νομίζετε ότι θα παίξει σε κάποιο θρίλερ, ενώ είναι σίγουρο ότι η εμφάνισή της αυτή όχι μόνο δεν θα σας τρομάξει, αλλά θα γελάσετε πολύ με όσα θα γίνουν! Η Αντιγόνη λοιπόν θα εμφανιστεί σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Κάτω Παρτάλι» και που σύμφωνα με τον ευφάνταστο Λευτέρη Παπαπέτρου που υπογράφει το σενάριο της σειράς του MEGA, θα «κατοικεί» μέσα της ένα δαιμόνιο, το οποίο θα προσπαθούν να ξορκίσουν οι Κωνσταντίνος (Γιάννης Τσιμιτσέλης), Βίβιαν (Νάντια Κοντογεώργη) και Μανόλης (Μίνως Θεοχάρης). Η σκηνή μάλιστα θα θυμίζει την αμερικάνικη σειρά τρόμου, τον «Εξορκιστή», αλλά όπως καταλαβαίνετε θα πέσει πολύ γέλιο. Αν λοιπόν ευχαριστηθήκατε από το πρώτο επεισόδιο της σειράς, τότε να είστε σίγουροι ότι στα επόμενα θα περάσετε πολύ καλύτερα.

Μιας όμως και σας είπα για την «δαιμονισμένη», να σας πως ότι εκτός από την Αντιγόνη Ψυχράμη, στο τρίτο επεισόδιο θα εμφανιστεί η Κωνσταντίνα Μιχαήλ. Ενώ βέβαια, θα περιμέναμε να δούμε την ηθοποιό να συναντιέται ξανά μπροστά από τις κάμερες με τον Τάσο Χαλκιά που πριν από 20 χρόνια ήταν «ζευγάρι» στη σειρά «Λαβ Σόρρυ» του MEGA, εντούτοις οι δυο τους δεν θα συναντηθούν! Αντίθετα η «Φώταινα», όπως ονομάζεται η ηρωίδα που θα υποδυθεί η Μιχαήλ, θα προσπαθήσει να… βιάσει τον «Κωνσταντίνο», δηλαδή τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.



Επίσης, έναν ακόμα ρόλο – έκπληξη θα υποδυθεί σε δύο από τα επόμενα επεισόδια η Ελένη Φιλίνη. Συγκεκριμένα όταν οι Κωνσταντίνος (Γιάννης Τσιμιτσέλης), Βίβιαν (Νάντια Κοντογεώργη) και Μανόλης (Μίνως Θεοχάρης) το σκάσουν από το Κάτω Παρτάλι θα βρουν καταφύγιο στο σπίτι μίας χήρας, που θα υποδυθεί η Φιλίνη και το οποίο θα θυμίζει πολύ την «Οικογένεια Άνταμς».

Καταλαβαίνετε λοιπόν τι έχει να γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς που φάνηκε από το πρώτο επεισόδιο ότι κέρδισε τους τηλεθεατές με το σενάριο, τη σκηνοθεσία και τις ερμηνείες των περισσότερων ηθοποιών. Και όπως φαίνεται το MEGA δεν θα αρκεστεί στα 15 επεισόδια που έχει εγκρίνει, αλλά θα δώσει το πράσινο φως και για καινούργια επεισόδια. Και καλά θα κάνουν γιατί μας έχουν λείψει οι καλές ελληνικές σειρές!

Γρηγόρης Μελάς