Από το Master Chef ξεκινά την αποπληρωμή των δεδουλευμένων το MEGA

Αναζητούνται λύσεις στο πρόβλημα ρευστότητας που παραμένει.

Το πρόβλημα που αφορά στο προσεχές πρόγραμμα του MEGA φαίνεται πως λύθηκε, ωστόσο, το γενικό πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζει το κανάλι, παραμένει. Όπως γράφει η εφημερίδα REAL,  στο τραπέζι των συζητήσεων ετέθη ζήτημα νέας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, καθώς η προηγούμενη, ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά και το πολυαναμενόμενο ομολογιακό δάνειο, ύψους περίπου 12 εκατομμυρίων ευρώ, δεν επαρκούν για να εξυπηρετηθούν τα χρέη του καναλιού, που αγγίζουν τα 80 εκατομμύρια ευρώ. Η προειδοποίηση για «ενδεχόμενη αδυναμία λειτουργίας της εταιρείας και ανεπάρκεια κεφαλαίου κίνησης» διατυπώνεται ευθέως στην έκθεση του ορκωτού λογιστή, στο πλαίσιο της εξαμηνιαίας έκθεσης διαχείρισης του καναλιού.

Την ίδια στιγμή, το MEGA κάνει αγώνα δρόμου για να δημιουργήσει προϋποθέσεις εσόδων, κοινώς να βγάλει στον αέρα ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Η διοίκηση του Στούντιο ΑΤΑ δεσμεύτηκε προς τους εργαζόμενους του Maste Chef 2 να ξεκινήσει σταδιακά αποπληρωμή των δεδουλευμένων με συνεχή ροή καταβολής ποσών έναντι, υπό τον όρο να ολοκληρώσουν το μοντάζ του μαγειρικού ριάλιτι, ώστε να παραδοθεί στο MEGA. Οι εργαζόμενοι δέχτηκαν κι έτσι, εκτός νέου απροόπτου, η εκπομπή θα βγει στον αέρα αρχές Δεκεμβρίου.

Από την άλλη, παραμένει αβέβαιο το μέλλον των Βασιλιάδων. Το Στούντιο ΑΤΑ αφενός αδυνατεί να δώσει οριστική απάντηση σχετικά με το αν θα μπορέσει να χρηματοδοτήσει τον δεύτερο κύκλο της σειράς, αφετέρου δεν προτίθεται να παραχωρήσει τα δικαιώματα της σειράς σε άλλη εταιρεία παραγωγής ή στο κανάλι.

Διαβάστε όλες τις MEDIA ειδήσεις εδώ!