Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα του Epsilon!

Epsilon

Έτσι διαμορφώνεται το πρόγραμμα του καναλιού από τη Δευτέρα 5 Μαρτίου!

Από τη Δευτέρα 5 Μαρτίου οι πρωινές συνήθειές σας αλλάζουν στο Epsilon ΤV! Η ενημέρωσή σας θα ξεκινάει από τις 06.00 το πρωί με τον Σπύρο Χαριτάτο που θα σας καλημερίζει με το «ΞΥΠΝΑΜΕ ΜΑΖΙ»! Τη σκυτάλη θα παίρνει η Κατερίνα Καινούργιου, που αλλάζει ώρα και πλέον θα λέει «ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΦΕ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ» στις 08.45! Αμέσως μετά, επίσης με νέα ώρα έναρξης, θα ακολουθεί η Χριστίνα Λαμπίρη με το «ΕΜΕΙΣ» στις 12.45!

Αναλυτικά, το πρωινό πρόγραμμα του Epsilon TV διαμορφώνεται ως εξής:

«ΞΥΠΝΑΜΕ ΜΑΖΙ» στις 06:00

Η πρωινή ενημέρωση στο  Epsilon TV  θα έχει την υπογραφή του Σπύρου Χαριτάτου.

Καθημερινά στις 06:00, ο Σπύρος Χαριτάτος και η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα του θα μεταφέρουν τον παλμό  της επικαιρότητας στο πρωινό μας ξύπνημα.

Διαρκής καταγραφή κάθε ενδιαφέρουσας πληροφορίας από την Ελλάδα και τον κόσμο θα περιλαμβάνεται στο πλήρες πρωινό μενού των τηλεθεατών. Μαζί με ζωντανές συνδέσεις, ανταποκρίσεις, αποκλειστικές συνεντεύξεις, αποκαλύψεις, ρεπορτάζ και αποστολές στη χώρα μας και το εξωτερικό.

«ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΦΕ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ» στις 08:45

Το μόνο που αλλάζει είναι η ώρα. Γιατί το πιο πλούσιο πρωινό δεν το αλλάζεις!

Στις 08:45 η Κατερίνα Καινούργιου και η κεφάτη παρέα της σας σερβίρουν ό,τι θα θέλατε να δείτε! Όλα όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια των τηλεοπτικών στούντιο, συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές της ελληνικής και της ξένης showbiz, αποκλειστικότητες και αποκαλύψεις, αλλά και οι τελευταίες τάσεις από τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς, είναι μόνο μερικά από τα συστατικά που φτιάχνουν τον πρώτο καφέ της ημέρας!

Στην εκπομπή συμμετέχουν και οι τηλεθεατές με τις δικές τους καθημερινές ιστορίες. Όχι μόνο το μικρόφωνο, αλλά και η κάμερα του «Φτιάξε καφέ να στα πω»,  είναι πλέον στη διάθεση των τηλεθεατών για να μοιραστούν με την πρωινή μας παρέα όλα όσα τους απασχολούν και να λύσουν τα δικά τους συναισθηματικά και προσωπικά… διλήμματα!

«ΕΜΕΙΣ» στις 12:45

Η Χριστίνα Λαμπίρη επίσης αλλάζει ώρα. Από τις 12.45 θα συνεχίσει να ενώνει το χέρι της με το δικό σας με ανθρωπιά, χαμόγελο και αισιοδοξία και να μας ταξιδεύει στις γειτονιές της Ελλάδας. Πάντα με πλούσιο ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις, συνεντεύξεις, προσωπικές ιστορίες, αλλά και με μια πιο ευχάριστη πινελιά καταγραφής της επικαιρότητας.