«Η γυναίκα μου έφτασε να είναι 7 μήνες απλήρωτη από το MEGA»

Γιάννης Λοβέρδος

«Δεν ξέρω αν θα ξαναλειτουργήσει όπως λειτουργούσε το MEGA»

[dfp_ads id=236982]

Ο Γιάννης Λοβέρδος μίλησε στην εκπομπή La Biri Biri για το πως έζησε την κατάσταση στο MEGA αφού η σύζυγος του Μυρτώ Λοβέρδου ήταν επί χρόνια αρχισυντάκτρια στην εκπομπή Ανατροπή.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να στηρίζει ο ένας τον άλλο. Είναι απλήρωτοι 7 μήνες απλήρωτοι. Δεν ξέρω αν μπορεί να το συνειδητοποιήσει κάποιος κόσμος τι σημαίνει να είσαι 7 μήνες απλήρωτος. Είναι αδιανόητο. Όταν ακούω λοιπόν ανθρώπους με κακεντρέχεια να χαίρονται που μένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο MEGA ή οπουδήποτε αλλού, εξανίσταμαι διότι είναι αυτή η νοοτροπία που δυστυχώς υπάρχει στην Ελλάδα «να καεί το σπίτι του γείτονα και δεν με ενδιαφέρει». Αυτό είναι που μας έχει καταστρέψει σε αυτή τη χώρα.»

Δεν ξέρω αν θα ξαναλειτουργήσει όπως λειτουργούσε το MEGA.

«Δεν ξέρω αν θα ξαναλειτουργήσει όπως λειτουργούσε το MEGA. Δεν είμαι σίγουρος για κανένα κανάλι αν μπορεί να λειτουργήσει σε αυτό το ασφυκτικό περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί. Από τη μία ο πόλεμος που ασκείται από την κυβέρνηση εναντίον της ελεύθερης ενημέρωσης γιατί ποντάρει στο γεγονός ότι κάποια κανάλια είχαν προκαλέσει με τις ενημερωτικές τους εκπομπές κάποιον κόσμο. Επαναλαμβάνω. Όποιος δεν θέλει να δει το MEGA ας μην το βλέπει. Όποιος δεν θέλει να δει το Epsilon ας μην το βλέπει, όποιος δεν θέλει να δει το Star ας μην το βλέπει. Αλλά έχουν δικαίωμα να εκπέμπουν για αυτούς που θέλουν να τα δουν. Και αν ο κόσμος εκείνος που θέλει α τα δει είναι περισσότερος, τότε αυτός ο κόσμος πρέπει να έχει το δικαίωμα της επιλογής.»