Ζουγανέλης: «Έκανα πλάκα στον Λαυρέντη πριν ακόμα φύγει ο Σάκης ότι…»

«Έζησα και τη φρίκη της λογικής του θανάτου στην Ελλάδα με τον φίλο μου το Σάκη Μπουλα...»

Με αφορμή την γκεστ εμφάνιση του στη Μοντέρνα Οικογένεια ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στην Έφη Θεοδωρίδου και το 7 Μέρες TV. Απαντώντας στο αν έχει κάποιο απωθημένο, έχοντας κάνει τηλεόραση, θέατρο, κινηματογράφο, μουσική και διαφήμιση, αναφέρθηκε και στον φίλο του τον Σάκη Μπουλα…

«Όχι, δεν έχω κάποιο απωθημένο, αλλά έχω μια ψυχή που αναζητά συνέχεια πράγματα που θέλω να κάνω, μερικές φορές από έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό μου. Θέλω να κάνω περισσότερα πράγματα μόνος μου – και δε το λέω εγωιστικά. Πολλές φορές έχω κάνει τον ισορροπιστή, κυρίως σε μουσικές σκηνές αλλά και στο θέατρο και θέλω να το αποποιηθώ αυτό. Έχω να πω πράγματα μόνος μου – και δεν είμαι ματαιόδοξος να φοβάμαι την αποτυχία. Άλλωστε, αυτά που αγαπώ πιο πολύ είναι οι αποτυχίες μου. Και βέβαια έζησα και τη φρίκη της λογικής του θανάτου στην Ελλάδα με τον φίλο μου τον Σάκη Μπουλά, ο οποίος έφυγε, και από εκεί που δεν έπαιζαν τα τραγούδια του, τα έπαιζαν κάθε μέρα!

Το μεγάλωμα των προσωπικοτήτων όταν φεύγουν από τη ζωή το θεωρώ «δήθεν». Έκανα πλάκα στον Λαυρέντη πριν ακόμη φύγει ο Σάκης ότι στην Ελλάδα υπάρχει μεταθανάτια δόξα. Οι φίλοι μου, ο Άσιμοςκαι ο Σιδηρόπουλος, αν ζούσαν θα είχαν πεθάνει από τη φτώχεια. Τώρα που είναι πεθαμένοι, ακούγονται και παίζονται! Πίστευα ότι με την κρίση, θα έρθουν η άνθρωποι πιο κοντά, αλλά αυτή η κατάσταση τους απομόνωσε κι άλλο. Εκτεθήκαμε ανεπανόρθωτα.

Διαβάστε ακόμα:

Άβα Γαλανοπούλου για Σάκη Μπουλά: «Πριν από τρία χρόνια..»

Φιλιππίδης για Μπουλά: «Όσο περνάει ο καιρός γίνεται και χειρότερα»

Γιάννης Ζουγανέλης: Ο Σάκης μία μέρα πριν φύγει…