ΖΩΔΙΑ: Single ή σε σχέση; Αυτά τα tips για του Αγίου Βαλεντίνου θα σου χρειαστούν…

Είτε είσαι σε σχέση, είτε είσαι σε φάση ερωτικής αναζήτησης διάβασε το ζώδιό σου και ακολούθησε τα tips που θα σου δώσουμε για να περάσεις υπέροχα την ημέρα των ερωτευμένων!

 ΚΡΙΟΣ

Σε σχέση: Κάνε έρωτα και όχι πόλεμο… Του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ βρίσκεσαι υπό την επιρροή της Πανσελήνου στο ζώδιο του Λέοντα, έχεις όλα τα φόντα να ξαφνιάσεις τον σύντροφό σου και να αναπληρώσεις για όλα τα «σπασμένα» που έχουν προκύψει μεταξύ σας! Μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια. Πάρε πρωτοβουλίες και κέρδισε το ταίρι σου με ένα ξαφνικό δώρο έκπληξη ή ακόμα και με μία εξομολόγηση γιατί ευνοείσαι.

Χωρίς σχέση: Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο μπορείς τώρα να αναγνωρίσεις κάποια από τα λάθη που έχεις κάνει και εσύ στο παρελθόν. Έχεις την ευκαιρία να βάλεις νερό στο κρασί σου και επιπλέον θα συμβεί και το εξής: Με κάποιο βήμα που θα ξεκινήσεις εσύ θα καταφέρεις να εκπληρώσεις έναν ερωτικό στόχο του παρελθόντος! Μήπως έχει φτάσει η ώρα να αναγνωρίσεις τα αισθήματά σου και να στείλεις στο πρόσωπο το μήνυμα που λέγαμε;

ΤΑΥΡΟΣ

Σε σχέση: Έχεις περάσει δια πυρός και σιδήρου με τον σύντροφό σου και η σχέση σας συνεχίζει να δοκιμάζεται. Έχεις σκεφτεί όμως ότι για να είστε ακόμα μαζί σημαίνει ότι υπάρχουν γερές βάσεις; Του Αγίου Βαλεντίνου είναι μία καλή ευκαιρία να βρεις και πάλι τον αισθησιασμό σου και να χαλαρώσεις για λίγο το κλίμα στη σχέση σου κάνοντας μία μοναδική αλλαγή που είχες εδώ και καιρό στο μυαλό σου! Μπορεί η πανσέληνος στο Λέοντα να σου προκαλεί συναισθηματικό αναβρασμό, αλλά μπορείς να ανανεώσεις τη σχέση σου, αρκεί να το θέλεις.

Χωρίς σχέση: Ε, ναι λοιπόν, έχεις κουραστεί από τις ερωτικές αναποδιές και γκρινιάζεις που δεν έχει βρεθεί κάτι σωστό, ακριβώς όπως θα το ήθελες. Μην σε πιάνει η μουρμούρα και η μιζέρια και προσπάθησε να μην κολλάς στο παρελθόν. Άσε το τηλέφωνο στην άκρη και μην κοιτάς συνέχεια στο Facebook για να δεις αν σου έστειλε μήνυμα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις αυτήν τη μέρα είναι να βγεις παρέα με φίλους και να διασκεδάσεις (αν και νομίζω ότι θα έχεις τις κλειστές σου)!

Διαβάστε αναλυτικά για όλα τα ζώδια στο TLIFE