Ζώδια και Αλκοόλ…

Πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια;

Ποια είναι η σχέση του κάθε ζωδίου με το αλκοόλ; Ένα και δυο και τρία ποτηράκια είναι το αναπόσπαστο κομμάτι της διασκέδασής μας, καμιά φορά και του… καημού μας. Φυσικά ο καθένας έχει τη δική του σχέση με το αλκοόλ αλλά, όπως συμβαίνει και με τόσα άλλα, το ζώδιό μας παίζει τον δικό του ρόλο στον τρόπο που πίνουμε.

ΚΡΙΟΣ

Είναι πρώτος στο γλέντι και ορμά συγκράτητος σε όλες τις διασκεδαστικές απολαύσεις. Φυσικά, το ποτό βρίσκεται στην κορυφή του τι θεωρεί διασκέδαση και συνήθως δεν βάζει κανέναν περιορισμό στον εαυτό του. Όπου δείτε διαγωνισμό για το ποιος θα πιει περισσότερα σφηνάκιαο υποκινητής ή ο νικητής θα είναι ένας Κριός. 

Όταν μεθάει μπορεί να γίνει αρκετά εριστικός, αλλά το καλό -για τους άλλους- είναι ότι μπορούν να… τον τουμπλάρουν και να συμφωνήσει σε ό,τι θέλουν, του τύπου »Με παντρεύεσαι;», »Μου δίνεις για μια εβδομάδα το τζιπ σου;» και άλλα τέτοια. Φυσικά, όλα αυτά, και οι καβγάδες και οι υποσχέσεις, θα έχουν ξεχαστεί το επόμενο πρωί, οπότε μην βασίζεσαι. 

Όταν ξεμεθύσει θα σου συγχωρέσει ό,τι του έχεις κάνει, αν δεν είναι κάτι φοβερό. Ελπίζουμε βέβαια, να μπορείς να πεις κι εσύ το ίδιο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΖΩΔΙΑ ΣΤΟ Tlife

Διαβάστε ακόμα:

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις 23 – 29 Ιανουαρίου

Τι φοβάται περισσότερο κάθε ζώδιο;

Αριθμολογία: Η ημερομηνία γέννησης, σου δίνει τις απαντήσεις!

Ζώδια: Έχεις σχέση με παντρεμένο; Τι προβλέπουν τα άστρα…

Όταν τα ζώδια… βγαίνουν από τα ρούχα τους!

Οι ερωτογενείς ζώνες των ζωδίων: Ποιο είναι το ευαίσθητο σημείο τους;

Ζώδια και σχέσεις!

Ζώδια και σεξ!