ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 9 ως 15 Δεκεμβρίου

Τι υπόσχονται τα αστέρια;

Πώς θα κινηθεί αυτή η εβδομάδα σε ερωτικά και επαγγελματικά; Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τον ωροσκόπο σου για μια πιο ολοκληρωμένη πρόβλεψη.

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ…

ΚΡΙΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό αυτής της εβδομάδας θα σου φέρει μεγάλη εύνοια στον τομέα τον επαγγελματικών και συναισθηματικών σου σχέσεων. Νέες ευκαιρίες και μια γενικότερη βοήθεια θα πρωτοστατήσουν σε όλους τους τομείς της ζωής σου με τη νέα θέση του κυβερνήτη σου Άρη στον Ζυγό. Βέβαια, η Αφροδίτη που εξακολουθεί να κινείται στον Αιγόκερω, χτυπά τον κώδωνα του κινδύνου στα οικονομικά σου. Απόφυγε οικονομικές υπερβολές και χειρίσου έξυπνα και συγκρατημένα το πορτοφόλι σου, γιατί αλλιώς ο προϋπολογισμός σου θα πέσει για τα καλά έξω.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα φρόντισε να μη φορτώσεις τον σύντροφό σου με προβλήματα που έχεις σε άλλους τομείς. Η νέα θέση του Άρη στον Ζυγό, τονώνει τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου για να περάσεις υπέροχα μαζί του αρκεί να μην φέρνεις στο σπίτι τις σκοτούρες και τις έννοιες από την καθημερινότητά σου. Και εσύ που ακόμη είσαι μόνη, μην απογοητεύεσαι και μελαγχολείς, γιατί υπάρχουν γύρω σου άτομα που σε βλέπουν ερωτικά, αλλά η στάση σου δεν τους αφήνει να το εκδηλώσουν.

Επαγγελματικές
Στα θέματα της εργασίας αυτήν την εβδομάδα θα δημιουργηθούν προβλήματα από συνεργάτες σε κάποια θέματα που δεν τα περίμενες. Κράτησε την ψυχραιμία σου, φρόντισε να τα συζητήσεις και, με διπλωματικό και ήρεμο τρόπο, μπορείς να τα λύσεις. Ακόμη κι αν σε βρίσκουν αντίθετο οι απόψεις τους, οφείλεις να βρεις την χρυσή τομή ανάμεσα σας. Να ξέρεις ότι η επιτυχία εξαρτάται κατά πολύ από την δική σου στάση. Στα οικονομικά σου, απόφυγε το Σαββατοκύριακο να κάνεις πολλά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή φέρνει πολλές χαρούμενες στιγμές για εσένα και την οικογένειά σου. Με τη νέα θέση του Άρη στον Ζυγό από το προηγούμενο Σάββατο, αλλά και με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου από το βράδυ της Πέμπτης μέχρι το πρωί της Κυριακής, οι μέρες είναι θετικές για τις ερωτικές σου σχέσεις, τις σχέσεις με τα παιδιά και τις δημιουργικές ασχολίες γενικότερα. Σε επαγγελματικό επίπεδο, δώσε μεγάλη έμφαση σε καινούργια ξεκινήματα και εξέτασε λεπτομερώς όλα τα δεδομένα πριν πάρεις οριστικές αποφάσεις. Οι πιθανές αρνητικές συγκυρίες που μπορεί να παρουσιαστούν θα οφείλονται περισσότερο στον Ερμή, που συνεχίζει την πορεία του στον «φευγάτο» Τοξότη και θα σε κάνει τολμηρή και ανυπόμονη.

Αισθηματικές
Μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν τι ακριβώς θέλεις. Πρόσεξε μην πάρεις αποφάσεις που μετά μπορεί να μετανιώσεις. Όσο για σένα που ακόμα έχεις τη μοναξιά κοντά σου, η εβδομάδα αυτή θα φέρει στο δρόμο σου αλλαγές, εκεί που δεν θα τις περιμένεις.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά αυτές τις ημέρες και δεν θα λείπουν οι πολλές υποχρεώσεις που θα σε έχουν σε συνεχές τρέξιμο. Φρόντισε να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου, γιατί μέχρι το τέλος της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό η εξάντληση να σου χτυπήσει την πόρτα! Τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Τα έξοδα που θα εμφανιστούν θα είναι σχεδόν ίδια με τα έσοδά σου, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κάποια αισθητή βελτίωση. Μην αγχωθείς, το θέμα είναι να μην χρωστάς.

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια εδώ!