ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 6 ως 12 Ιανουαρίου.

Τι λένε τα άστρα;

Πως θα κινηθεί αυτή η εβδομάδα σε ερωτικά και επαγγελματικά; Τι υπόσχονται ζώδιο και ωροσκόπος; Σε ποιον τομέα ευνοείσαι περισσότερο;

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ...

ΚΡΙΟΣ
Παρά τις αποφάσεις σου για εσωτερικές αλλαγές και τη σκληρότητα με την οποία αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου ψυχολογικά αυτήν την εβδομάδα βρίσκεσαι πάλι σε μια χαώδη κατάσταση. Δεν ευθύνεσαι όμως μόνο εσύ για αυτό, αλλά και οι πλανήτες που θα φέρουν τα πάνω κάτω στην καθημερινότητα και στην ψυχή σου. Με τον Ερμή να εξακολουθεί να κινείται στον Αιγόκερω μέχρι το βράδυ του Σαββάτου, τα πράγματα δεν φαίνεται να καλυτερεύουν ιδιαίτερα, αλλά όχι όμως και να επιδεινώνονται. Υπερασπίσου τα συμφέροντά σου στην εργασία και στα οικονομικά και απόφυγε τις ακραίες καταστάσεις.

Αισθηματικές
Αν στη σχέση σου αντιμετώπιζες προβλήματα, να ξέρεις πως αυτή την εβδομάδα ένα κεφάλαιο ετοιμάζεται να κλείσει στην αισθηματική σου ζωή και ένα καινούριο να ανοίξει. Έχεις πάρει ήδη τις αποφάσεις σου και βάζεις τέλος σε μια σχέση, που σε έχει κουράσει τον τελευταίο καιρό. Δεν πρέπει να νιώθεις θλίψη και απογοήτευση, γιατί θα δεις σύντομα ότι είχες δίκιο και έπρεπε να το κάνεις. Στις singles του ζωδίου θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με καλές προοπτικές για το μέλλον για αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μην προτρέχεις και προτού αντιδράσεις αρνητικά, βεβαιώσου ότι έχεις καταλάβει καλά τις προθέσεις των συναδέλφων σου. Με το να συνεργαστείς μαζί τους και όχι να τους κατηγορείς, έχεις περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, μην ανοίγεσαι πολύ, γιατί θα σε απασχολήσουν χρέη του παρελθόντος και θα πρέπει να τα καλύψεις άμεσα. Μην τα αναβάλλεις για αργότερα, γιατί θα αυξηθούν περισσότερο. Αν χειριστείς με σύνεση και πειθαρχία τα χρήματά σου δεν θα αντιμετωπίσεις προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η γοητεία σου θα είναι μεγάλη αυτήν την εβδομάδα. Από την Πέμπτη μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου και να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω, το διάστημα είναι κατάλληλο για να λύσεις προβλήματα οικογενειακού ή προσωπικού χαρακτήρα και από την άλλη, να ενισχύσεις τη θέση σου στον επαγγελματικό σου χώρο. Στις προσωπικές, αλλά και στις υπόλοιπες σχέσεις σου, θα πρέπει να φανείς διαλλακτική και μαζί προνοητική, γιατί η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα και σου δημιουργεί προβλήματα. Μην εκδηλώνεις την αντιπάθειά σου για κάποιους ανθρώπους, όσο κι αν έχεις δίκιο, και μην κάνεις δηλώσεις για κάποιους άλλους, οι οποίες μπορεί να τους μεταφερθούν διαστρεβλωμένες. Απόφυγε αυταπάτες που δεν οδηγούν πουθενά, κυρίως στη διαχείριση των αισθημάτων, αλλά και των χρημάτων σου.

Αισθηματικές
Εντάσεις και εκνευρισμός θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας στον αισθηματικό σου τομέα. Δεν είναι διόλου απίθανο να αισθανθείς τον περιορισμό και την καταπίεση από τον σύντροφό σου και να ξεσπάσεις έντονα στο άτομό του, χωρίς να πολυσκέφτεσαι τι λες και τι κάνεις. Προσπάθησε να κοντρολάρεις τον εαυτό σου, για να αποφύγεις έναν ανεπιθύμητο χωρισμό. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως οδηγηθείς σε περιστασιακές και εφήμερες σχέσεις, οι οποίες όμως δεν θα σου προσφέρουν αυτά που θέλεις και θα έχουν μικρή διάρκεια.

Επαγγελματικές
Η ενεργητικότητά σου θα είναι αυξημένη αυτές τις μέρες στην επαγγελματική σου ζωή και θα έχεις όρεξη να δουλέψεις πιο σκληρά και εντατικά για να καταφέρεις να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου. Θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις για να επανεξετάσεις κάποιες συνεργασίες σου, που ίσως χρειαστεί να διαφοροποιήσεις, για να σου φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ό,τι όμως και να κάνεις, πρέπει να το σκεφτείς πολύ καλά και μην οδηγηθείς από τον ενθουσιασμό σου. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να φροντίσεις όταν πας για ψώνια, να έχεις προγραμματίσει από πριν τι αγορές θα κάνεις, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια…