ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 30 Ιουνίου μέχρι 7 Ιουλίου

Τι λένε τα άστρα;

Πώς μας υποδέχεται λοιπόν ο Ιούλιος; Χαλαρώνουν καθόλου οι πλανήτες; Τι υπόσχεται ζώδιο και ωροσκόπος; Πως θα κινηθούν τα επαγγελματικά και τα ερωτικά μας;

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ…

ΚΡΙΟΣ
Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινά για το ζώδιό σου, με τον Ερμή να επιστρέφει σε κανονική πορεία στο ζώδιο των Διδύμων από την Τρίτη. Τώρα η σκέψη σου θα είναι πιο ξεκάθαρη για να δεις τις καταστάσεις που διαδραματίζονται γύρω σου. Αναζήτησε νέους τρόπους για να προσπεράσεις τα τελευταία εμπόδια που έχουν μείνει και μην διστάσεις να κάνεις νέα ανοίγματα και να ακολουθήσεις το ένστικτό σου. Άτομα κύρους μπορούν να λειτουργήσουν καταλυτικά σε ένα δημιουργικό σου σχέδιο. Κάθε υπερβολή επιτρέπεται αρκεί να μην το παρακάνεις!

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα θα περάσεις τις μέρες σου σκεπτόμενη πως θα ανανεώσεις τη σχέση σου και η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων θα ανοίξει τη σκέψη σου και θα σου δώσει εναλλακτικές και πρωτότυπες λύσεις για να το πετύχεις. Όσο για τις singles, η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει και θα διεκδικήσετε με επιτυχία τον άνθρωπο που σας έχει γοητεύσει τον τελευταίο καιρό.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, αυτή την εβδομάδα ίσως να προκύψουν εντάσεις με τους συνεργάτες σου, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει όλοι. Κάνε ένα ξεκαθάρισμα στις συνεργασίες σου και κράτησε αυτές που σου προσφέρουν μακροχρόνια οφέλη και όχι προβλήματα. Μελέτησε σχέδια, αναμόρφωσε προτάσεις, ιδέες και ετοιμάσου για μεγάλα ξεκινήματα στο μέλλον. Στα οικονομικά σου, προφύλαξε τον εαυτό σου από τις κακοτοπιές που υπάρχουν, για να μπορέσεις να πετύχεις αργότερα τους σκοπούς σου και να αυξήσεις τα εισοδήματά σου κάποια στιγμή.

ΤΑΥΡΟΣ
Με τον Ερμή να επιστρέφει σε κανονική πορεία αυτήν την Τρίτη στο ζώδιο των Διδύμων, θα έχεις πολλές ευκαιρίες να βελτιώσεις τις συνθήκες στο χώρο της εργασίας σου, καθώς και την υγεία σου. Ραντεβού και επικοινωνίες που μέχρι τώρα δεν λέγανε να επιτευχθούν, πραγματοποιούνται και αρχίζουν να σου δίνουν αυτά που ζητάς. Εκμεταλλεύσου κάποια ενθαρρυντικά μηνύματα που θα σου δοθούν και προχώρα σε διαπραγματεύσεις, που μπορούν να βελτιώσουν το βιοτικό επίπεδο της καθημερινής σου ζωής. Η σοβαρή ενασχόλησή σου με οικονομικές και επαγγελματικές επιδιώξεις, θα φέρει τα αποτελέσματα που περιμένεις.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα το ταίρι σου θα απαιτήσει από εσένα υποστήριξη στα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Πρέπει να βρεις το χρόνο να ασχοληθείς μαζί του και μην τον απομακρύνεις ακόμη μία φορά, γιατί στο τέλος θα βρει… αλλού την κατανόηση που έχει ανάγκη. Φυλάξου για να έχεις! Αν είσαι μόνη, θα νιώσεις ερωτική έλξη για ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον, αλλά δεν πρέπει να βιαστείς μέχρι να σιγουρευτείς για τα συναισθήματά του.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, τα σχέδιά σου υποστηρίζονται από ξαφνικά γεγονότα που είναι ανοίγματα προς το μέλλον. Η ταχύτητα που αναπτύσσεσαι για να μην χάσεις τις ευκαιρίες είναι μεγάλη και θα σημειώσεις πολλές επιτυχίες αυτές τις ημέρες. Τα οικονομικά σου θα σταθεροποιηθούν και θα μπορέσεις να κάνεις κάποια πράγματα που θέλεις για τον εαυτό σου. Πρόσεξε όμως, μην αρχίσεις να σκορπάς τα χρήματά σου, γιατί στο τέλος τα χρέη θα διογκωθούν χωρίς να το καταλάβεις.

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια εδώ