ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 3 έως 9 Φεβρουαρίου. Τι υπόσχονται τα άστρα;

Πως θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα; Τι υπόσχονται ζώδιο και ωροσκόπος για τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη προκλήσεις για εσένα. Η τάση σου να είσαι μπροστά και να ηγείσαι παίρνει άρωμα δημιουργικότητας από το πλανητικό σκηνικό που σε ευνοεί. Οι ιδέες σου δεν σταματούν να έρχονται ενώ η διάθεση και η ενέργειά σου βρίσκονται στα ύψη, με αποτέλεσμα να θέλεις πραγματοποιήσεις αυτά που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Ωστόσο, από την Πέμπτη και μετά που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο των Ιχθύων, υπάρχει μία μεγάλη παγίδα. Πρόσεξε να μην καταπιαστείς με πολλά πράγματα μαζί και στο τέλος δεν καταφέρεις να ολοκληρώσεις τίποτα! Από την άλλη, υπάρχει πάντοτε ο κίνδυνος να γίνεις καταπιεστική προς τους άλλους. Αν θέλεις τη βοήθειά τους για να πραγματοποιήσεις κάποια σχέδιά σου, απλώς ζήτησέ το ευγενικά και αυτοί με την σειρά τους θα σου την προσφέρουν.

Αισθηματικές
Προσπάθησε αυτήν την εβδομάδα να δώσεις περισσότερη σημασία στην οικογένεια και στον σύντροφό σου. Τον τελευταίο καιρό, με τόσα που είχες μέσα στο κεφάλι σου, τους έχεις παραμελήσει και σίγουρα θα σε έχουν ανάγκη. Δείξε τους τι νιώθεις και σίγουρα πολλά πράγματα πρόκειται να αλλάξουν προς το καλύτερο. Η σταθερότητα σε όλες τις σχέσεις σου θα διώξει κάθε ίχνος ανασφάλειας. Εσύ που είσαι μόνη, καλό θα είναι να μην παρασυρθείς αυτή την εβδομάδα από κάποιες εφήμερες γνωριμίες, γιατί μπορεί να εκτεθείς.

Επαγγελματικές
Σταθερότητα προμηνύεται στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου. Με τον κυβερνήτη σου Άρη να κινείται στο Ζυγό, η τύχη θα είναι με το μέρος σου και εσύ καλά θα κάνεις να την χρησιμοποιήσεις με λογική. Οι συνεργάτες σου θα είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν και έτσι θα καταφέρεις και να έρθεις πιο κοντά τους, αλλά και να τακτοποιήσεις πιο εύκολα τις εκκρεμότητές σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη υποσχέσεις για σένα. Η δημιουργικότητά σου θα στραφεί στις συνεργασίες και στις προσωπικές σου σχέσεις. Μέχρι την Πέμπτη, που ο Ερμής θα κινείται σε κανονική πορεία στους Ιχθείς, είναι η ευκαιρία να στραφείς στον σύντροφό σου και να περάσετε μαζί όμορφες προσωπικές στιγμές που θα τον αποζημιώσουν για την απόμακρη στάση που είχες απέναντί του το προηγούμενο διάστημα. Το Σαββατοκύριακο φρόντισε να ξεκουραστείς και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου, αλλά και να δρομολογήσεις πιο σωστά τα σχέδιά σου, γιατί ο ανάδρομος πλέον Ερμής θα σου φέρει καθυστερήσεις και θα σε αποδιοργανώσει τις επόμενες ημέρες.

Αισθηματικές
Χαλαρό θα είναι το κλίμα που θα επικρατεί στον ερωτικό σου τομέα και εσύ θα νιώσεις πιο αισιόδοξη και δυνατή από ποτέ. Τώρα μπορείς να κάνεις όνειρα για το μέλλον μαζί με το ταίρι σου, αλλά και να σχεδιάσετε από κοινού τους τρόπους υλοποίησής τους. Αν πάλι είσαι μόνη, κάποιο σημάδι του έρωτα έρχεται να σε αναζωογονήσει και να σου θυμίσει πόσο ωραίο τελικά είναι να μοιράζεσαι τη ζωή σου με κάποιον άλλον.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου οι προοπτικές της εβδομάδας είναι αρκετά καλές και ευνοούν εμπορικές μετακινήσεις, επενδύσεις και αγορές. Κάποια πρόταση που δεν την περιμένεις θα σε βάλει σε σκέψεις, αλλά αν δεν νιώθεις ακόμη έτοιμη να την ακολουθήσεις, μην διστάσεις να την αρνηθείς. Έχεις ήδη αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις και οι σωματικές σου αντοχές πολύ γρήγορα θα σε προδώσουν. Στα οικονομικά απαιτείται σύνεση!

Διαβάστε για όλα τα ζώδια στο TLIFE