ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 27 Αυγούστου ως 2 Σεπτεμβρίου. Τι δείχνουν τα άστρα;

Διαβάστε περισσότερα!

 ΚΡΙΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα, οι οιωνοί για το ζώδιό σου, φίλε Κριέ, είναι καλύτεροι από την προηγούμενη και αυτό σημαίνει ότι θα υποχωρήσουν προσωπικές και οικογενειακές δυσκολίες. Θα υπάρξει αισθητή βελτίωση στα ερωτικά σου και σε εκείνες τις συνεργασίες, που σε ενδιαφέρουν πολύ. Η δημιουργικότητά σου θα ανακαλύψει εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν σε αυτά που θέλεις να πετύχεις και η Πανσέληνος, που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθείς στις 31 του μήνα, θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου στα ύψη, με συνέπεια η αισθηματική σου ζωή να εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα και μόνο!!!

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, προσπάθησε να μοιραστείς τις σκέψεις και τις επιθυμίες σου με το σύντροφό σου και θα έχεις θετική ανταπόκριση. Για τους αδέσμευτους Κριούς, η συναισθηματική σας ζωή αρχίζει να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα, αφού έχετε γνωρίσει καινούργιους ανθρώπους, που σας έχουν ανανεώσει και αναζωογονήσει, με αποτέλεσμα να κλείσουν οι πληγές του παρελθόντος και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, πιο ουσιαστικό και πιο σταθερό στη ζωή σας.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Κριέ, καλό είναι να αποφύγεις να μπλέξεις σε συνεργασίες με συγγενικά σου πρόσωπα, γιατί θα υπάρξουν διαφωνίες και συγκρούσεις μεταξύ σας. Άκουσε την γνώμη τους, αλλά κράτα μια απόσταση και πάρε μόνος σου τις αποφάσεις που πρέπει. Επίσης, μην εμπιστεύεσαι σε τρίτους τα επαγγελματικά σου σχέδια, για να αποφύγεις παρασκηνιακές ενέργειες εις βάρος σου. Σκέψου πιο δημιουργικά όσον αφορά στον οικονομικό σου τομέα, ρύθμισε εκκρεμότητες του παρελθόντος και διεκδίκησε χρήματα, που σου ανήκουν και έχουν αργήσει να σου τα δώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Παρά το γεγονός ότι δεν περνάς την καλύτερη εποχή της ζωής σου, φίλε Ταύρε, η εβδομάδα αυτή σε βοηθά να κάνεις καινούργια σχέδια για το μέλλον. Πρόσεξε το πώς δεσμεύεσαι, τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά, και μην παρασύρεσαι σε κάτι που είναι περισσότερο αποκύημα φαντασίας ή κάτι απωθημένο, που σου έχει μείνει από το παρελθόν. Συναισθηματικά υπάρχει ενδιαφέρον αλλά κάτω από την επιφάνεια η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική. Φρόντισε να την εντοπίσεις και αν την αποδέχεσαι, πέρασε στο παρασύνθημα. Αξιοποίησε κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί, απόφυγε όμως αντιθέσεις, ρήξεις και συγκρούσεις.

Αισθηματικές

Τα άστρα προβλέπουν αλλαγές στον ερωτικό σου τομέα, αγαπητέ Ταύρε. Πρέπει να είσαι σίγουρος για αυτά που θα πεις στο σύντροφό σου και οι απαιτήσεις σου να κυμαίνονται σε λογικά πλαίσια, ώστε να έχουν πιθανότητες υλοποίησης. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα έχετε δελεαστικές ευκαιρίες με νέες γνωριμίες που θα κάνετε, γι’ αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν μπορείτε καλύτερα. Η νέα θέση του Ερμή, από το Σάββατο και μετά στο ζώδιο της Παρθένου, ευνοεί την δημιουργία νέων ερωτικών σχέσεων και χαρίζει πολλές ελπιδοφόρες προοπτικές για το μέλλον.

Επαγγελματικές

Η επαγγελματική σου ζωή απαιτεί την προσοχή σου, αν είσαι Ταύρος. Πολλές υποθέσεις σου καθυστερούν και σε προβληματίζουν, χωρίς να είσαι υπαίτιος εσύ γι’ αυτό. Μην παραιτείσαι όμως και συνέχισε να δουλεύεις σκληρά. Πολύ γρήγορα θα δεις θετικά αποτελέσματα. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι η θέση του Άρη στον Σκορπιό προκαλεί αυτές τις αναποδιές και προσπαθεί να σε αποπροσανατολίσει. Μην της κάνεις το χατίρι. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις νέα ανοίγματα και τακτοποίησε υπεύθυνα τις υποχρεώσεις και οφειλές σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, είσαι ακόμα εκνευρισμένος και αποθαρρυμένος, επειδή σε όλες τις προσπάθειες σου για κάτι καλύτερο, ο Άρης από τον Σκορπιό σε αποδυναμώνει και σου δίνει συναισθηματική φόρτιση. Καλό είναι αυτήν την εβδομάδα να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου και να σκεφτείς αυτά που πρόκειται να κάνεις, από εδώ και στο εξής. Μην τα βάζεις με τους δικούς σου και μην ξεσπάς τα νεύρα σου εκεί που δεν πρέπει. Από το Σάββατο και μετά, που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο της Παρθένου, μία αχτίνα φωτός και ελπίδας θα έρθει να φωτίσει τη ζωή σου και να σε κάνει να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα και θετικά. Αξιοποίησε την ημέρα και διατήρησε τη θετική σου διάθεση, για να δρομολογήσεις τις μελλοντικές σου φιλοδοξίες.

Αισθηματικές

Η εβδομάδα αυτή σε καλεί να πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις στον αισθηματικό σου τομέα, αγαπητέ Δίδυμε. Οι αστρολογικές προβλέψεις δείχνουν ότι θα είναι κρίσιμες οι επόμενες μέρες για την πορεία του δεσμού σου, αφού θα δημιουργηθούν κάποιες καταστάσεις, που στην ουσία εσύ θα προκαλέσεις, επηρεαζόμενος από λόγια των ατόμων του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, που ίσως να μην εγκρίνουν το σύντροφό σου. Πρόσεξε τι θα πεις και τι θα κάνεις. Οι ελεύθεροι του ζωδίου μην διστάζετε να φλερτάρετε και να ερωτευθείτε ξανά. Η τύχη είναι με το μέρος σας, για να βρείτε αυτό που έχετε ονειρευτεί!!!

Επαγγελματικές

Αν είσαι Δίδυμος, η εβδομάδα θα επιφέρει κλίμα έντασης και ανατροπές στον επαγγελματικό σου τομέα. Τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα λάβει χώρα στις 31 στους Ιχθείς, πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός στις επιλογές που θα κάνεις και στις αναγκαστικές αποφάσεις, που θα κληθείς να πάρεις ενόψει αλλαγών που θα προκύψουν στη δουλειά σου. Συμβουλέψου κάποιους εμπειρότερους συναδέλφους σου, για να διαχειριστείς όσο το δυνατόν καλύτερα τα τεκταινόμενα. Στα οικονομικά, προβλέπεται μία μικρή άνοδος στα έσοδα σου, που θα σε ανακουφίσει, τουλάχιστον πρόσκαιρα, όσο αφορά στην κάλυψη των οφειλών σου.

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια στο TLIFE