ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 2 ως 8 Δεκεμβρίου

Και πατήσαμε Δεκέμβρη! Γιορτές, χαρές, πάρτυ, φώτα, στολίδια... Χριστούγεννα. Με τα άστρα όμως τι γίνεται; Πως σε υποδέχεται ο μήνας; Τι θα παίξει την πρώτη εβδομάδα;

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Εβδομάδα χαράς και διασκέδασης προβλέπεται για εσένα η παρούσα. Το γέλιο άλλωστε είναι ένα στοιχείο απαραίτητο στη ζωή σου και πάντα το αναζητάς. Η διασκέδαση για σένα είναι ανάγκη, ενώ έχεις και το καταπληκτικό ταλέντο να μεταδίδεις χαρά και σε όσους σε περιβάλλουν. Όλα αυτά συν άλλα τόσα θα βγουν στην επιφάνεια αυτές τις μέρες και θα είσαι στα φόρτε σου, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον Τοξότη, αλλά και από τη νέα θέση του κυβερνήτη σου Άρη στον Ζυγό, από το Σάββατο και μετά. Η εβδομάδα θα είναι καλή για τα οικονομικά σου, μιας και θα τα δεις να καλυτερεύουν και να αυξάνονται αισθητά. Μην ξοδεύεις όμως απερίσκεπτα και φρόντισε να «φουσκώσεις» το κομπόδεμά σου και όχι να το αδειάσεις για ακόμη μία φορά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, το λαμπερό σου χαμόγελο είναι αυτό που θα βοηθήσει να περάσεις ευχάριστες μέρες κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Οι φίλοι και ο έρωτας παίζουν σημαντικό ρόλο και μεγαλώνουν τη χαρά στη ζωή σου αυτές τις μέρες, τόσο αν είσαι δεσμευμένη όσο κι αν παραμένεις single.

Επαγγελματικές
Θα έχεις πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές αυτήν την περίοδο στη δουλειά σου. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Καινούργια ξεκινήματα και προτάσεις που θα σου κάνουν, μην αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις, μερικές φορές σε βγάζουν από το πρόγραμμα που έχεις κάνει. Μπορείς αυτήν την περίοδο να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
«Λίγα και καλά!» Αυτό είναι το ρητό που πρέπει να ακολουθήσεις πιστά αυτήν την εβδομάδα. Από τους στόχους σου επέλεξε και εστίασε σε αυτούς που σου φαίνονται περισσότερο εφικτοί. Είναι γεγονός πως από τη φύση σου είσαι ιδιαίτερα προσγειωμένη, γεγονός που σε βοηθά να εκτιμάς όσα έχεις και να μην στραβοκοιτάς όσα έχουν οι γύρω σου. Με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να παραμένει στον Αιγόκερω και τον Ερμή να εισέρχεται στον Τοξότη από την Πέμπτη και μετά, κάποια σκαμπανεβάσματα θα κάνουν την εμφάνισή τους στην ερωτική σου ζωή. Τα πράγματα θα είναι άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε όχι και τόσο. Αυτό όμως δεν είναι οπωσδήποτε κακό. Με αυτόν τον τρόπο η σχέση σου θα δοκιμαστεί και θα δεις αν μπορεί να προχωρήσει μελλοντικά ή όχι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στον Τοξότη, θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις κάποια σημαντικά, αν και μικρά βήματα, για την επαγγελματική σου εξέλιξη. Η ακρίβεια που σε διακρίνει και η οργανωτική σου ικανότητα, σε βοηθούν να πλησιάσεις ακόμη περισσότερο πιο κοντά στους στόχους σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ρομαντικά. Μην βλέπεις κάποια πράγματα από την αρνητική τους πλευρά γιατί θα στεναχωρηθείς άδικα. Απόφυγε αυτές τις ημέρες να κάνεις συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου και άσ’ τες για την άλλη εβδομάδα. Όσο για εσένα που είσαι ακόμη μόνη, να περιμένεις ένα πισωγύρισμα από άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος, αλλά πρέπει να εκτιμήσεις καλύτερα τα δεδομένα αν σκοπεύεις να το δεχτείς ξανά στην ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου φρόντισε να προσέχεις τις κινήσεις σου. Μπορείς να λύσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα με τη βοήθεια που θα σου προσφέρουν οι συνάδελφοί σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερη τους φάση για αυτό φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία, αφού έχεις αρκετές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Βρίσκεσαι σε μία δύσκολη περίοδο και αυτό ήδη το έχεις καταλάβει. Το ζητούμενο είναι να βγεις πιο δυνατή από αυτές τις δοκιμασίες και να ξανασηκώσεις το κεφάλι σου ατενίζοντας για ακόμη μία φορά με αισιοδοξία το μέλλον. Προς το παρόν, πρέπει να παραμείνεις συνετή στα οικονομικά σου, γιατί η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στο ζώδιο του Τοξότη θα τα επηρεάσουν άμεσα, καθώς εσύ ενδέχεται να τα θυσιάζεις ολοένα και περισσότερο στο βωμό του καταναλωτισμού σου. Στον ερωτικό τομέα, η μεγαλύτερη επιθυμία σου, με τη νέα θέση του κυβερνήτη σου Ερμή από την Πέμπτη και μετά στον Τοξότη, θα είναι η απόδραση… Καινούριες γνωριμίες θα σε αναστατώσουν και οφείλεις να ενεργήσεις με προσοχή, ιδιαίτερα αν διατηρείς μόνιμο δεσμό. Σε κάθε διεκδίκηση αυτών που θέλεις κινδυνεύεις να χάσεις αυτά που έχεις για αυτό σκέψου πολύ καλά, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση.

Αισθηματικές
Η νέα θέση του Άρη στον Ζυγό αυτή την εβδομάδα θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου και θα κάνεις κινήσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Κάποιες συζητήσεις που ήθελες να κάνεις για θέματα που έχουν περάσει είναι καλύτερα να τις κάνεις από την Πέμπτη και μετά, που ο Ερμής θα κινηθεί στον φιλικό για σένα Τοξότη. Πέρνα καλά και χαλάρωσε με τον σύντροφό σου γιατί το έχετε και οι δύο πολύ ανάγκη. Αν πάλι δεν υπάρχει κάποια σχέση στη ζωή σου, αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο σου σε πράγματα που σου αρέσουν και μην αναλώνεσαι σκεπτόμενη συνεχώς το παρελθόν.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα βλέπεις σιγά-σιγά να υλοποιούνται οι στόχοι που έχεις για τη δουλειά σου με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, αλλά καλό θα είναι να αφήσεις τις οριστικές αποφάσεις για αργότερα. Κάνε τώρα τις απαραίτητες επαφές αλλά μην παίρνεις πρωτοβουλίες. Επίσης, μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν στο μέλλον. Παράλληλα πρόσεχε τα απρόοπτα έξοδα και μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές.

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια εδώ!