ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 16 ως 22 Δεκεμβρίου.

Τι λένε τα άστρα;

Μια εβδομάδα πριν έρθουν τα φετινά Χριστούγεννα δες τι προβλέπουν τα άστρα σε επαγγελματικά και αισθηματικά. Τι μπορείς να περιμένεις από τον αγαπημένο σου; Πώς θα κυλήσουν τα πράγματα στη δουλειά; Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τον ωροσκόπο σου για να αποκτήσεις πιο σαφή εικόνα…

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ…

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα θέλει προσοχή και καλό θα είναι να έχεις το νου σου λίγο παραπάνω από ό,τι συνήθως, γιατί είναι πιθανό μερικά πράγματα να μην πάνε όπως υπολογίζεις. Με τις επιρροές που δέχεσαι από την Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στους Διδύμους, και με τον Ουρανό που επιστρέφει την ίδια μέρα σε ορθή πορεία από το ζώδιό σου, μπορείς τώρα να τραβήξεις την προσοχή ατόμων με ισχύ και να αξιοποιήσεις τις επαφές μαζί τους. Σκέψου με σοβαρότητα μερικά πράγματα για το μέλλον σου, κάνε την αυτοκριτική σου και κινήσου αναλόγως. Σε κάθε περίπτωση όμως, μην πράξεις χωρίς να σκεφτείς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλά θα κάνεις να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου. Μην είσαι απόμακρη και επιθετική κι αν κάποια πράγματα σε δυσαρεστούν, μπορείς να τα διορθώσεις με ήπιο και γλυκό τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, σταμάτα να γκρινιάζεις. Άλλαξε διάθεση και άφησε τους άλλους να σε πλησιάσουν. Άλλωστε, με τον Ουρανό πλέον σε ορθή πορεία, η ζωή σου μπορεί να γίνει πολύ ενδιαφέρουσα και πικάντικη.

Επαγγελματικές
Είναι πιθανό να πάρεις κάποιες αποφάσεις την εβδομάδα αυτή για το μέλλον της δουλειάς σου. Μη διστάσεις να ρισκάρεις για να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορείς, με τις ικανότητες που έχεις, να καταφέρεις πολλά. Κοντινά σου πρόσωπα θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου και να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, που εδώ και καιρό η στασιμότητα τους δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα. Το σαββατοκύριακο απόφυγε τις οικονομικές δοσοληψίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Καινούργιες βάσεις ή συμφωνίες θα κάνεις αυτήν την εβδομάδα, οι οποίες θα σού αποδώσουν καρπούς πολύ γρήγορα. Να είσαι προσεχτική, γιατί τα βήματα που θα ακολουθήσεις τώρα θα είναι καθοριστικής σημασίας για την μελλοντική σου πορεία και πρέπει να είσαι σίγουρη ότι θα μπορέσεις και μελλοντικά να υποστηρίξεις τις τωρινές σου επιλογές. Κάποια ένταση στο οικογενειακό σου περιβάλλον πιθανόν να σε βγάλει εκτός εαυτού κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, που ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αν αισθανθείς ότι δεν μπορείς να ελέγξεις τα νεύρα και τις αντιδράσεις σου, καλύτερα να υποχωρήσεις ή να… αποχωρήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, πιθανόν ο εκνευρισμός που θα νιώθεις να είναι έντονος. Μην κάνεις πράγματα που σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου, γιατί μετά το μετανιώνεις και σκέψου καλά πριν μιλήσεις. Οι singles μπορείτε να περάσετε ευχάριστα και δημιουργικά και με τους φίλους σας. Αδράξτε ουσιαστικά και όχι επιπόλαια αυτό το διάστημα της ελευθερίας σας, για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και που δεν θα μπορούσατε να κάνετε υπό άλλες συνθήκες. Η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται την Τρίτη στους Διδύμους, επηρεάζει θετικά τις κοινωνικές επαφές.

Επαγγελματικές
Tην εβδομάδα αυτή θα χρειαστεί να τακτοποιήσεις αρκετές υποχρεώσεις που έχεις αφήσει από τις προηγούμενες ημέρες. Ακολούθησε πιστά ένα πρόγραμμα, γιατί μπορείς να πετύχεις ό,τι και αν επιθυμήσεις αρκεί να προσπαθήσεις πραγματικά. Οι δικοί σου θα στηρίξουν τις επιλογές σου. Αναζήτησε τρόπους που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τις ιδέες σου, αλλά και να αναδειχθείς. Στα οικονομικά, κάνε κινήσεις που θα κρατήσουν σε μία ισορροπία το πορτοφόλι σου και μην ξεφεύγεις, γιατί μετά θα είναι πολύ δύσκολο να ανακάμψεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΕΔΩ