ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 10 ως 16 Μαρτίου.

Τι υπόσχονται τα άστρα;

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξεις; Διάβασε τις προβλέψεις για την εβδομάδα που ξεκινά…

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ…

ΚΡΙΟΣ
Η ενέργεια που θα έχεις αυτήν την εβδομάδα μπορεί να σε παρασύρει σε βιαστικές κινήσεις και σε αποφάσεις που δεν έχεις υπολογίσει καλά. Για να κρίνεις πιο αντικειμενικά, ζήτα τη βοήθεια των δικών σου και συμβουλεύσου άτομα που εμπιστεύεσαι. Θα προκύψουν ευκαιρίες για ταξιδάκια αναψυχής, ξεκούρασης αλλά και βελτίωσης των επαγγελματικών σου. Η Πανσέληνος, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο ζώδιο της Παρθένου, θα σου δώσει την ευκαιρία να δημιουργήσεις μία σχέση με ουσία και μέλλον. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά… να μην τη χάσεις.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι σε μια καλή περίοδο και καλό είναι να αποφύγεις τις συζητήσεις με το ταίρι σου, που αφορούν σε ευαίσθητα θέματα, ώστε να μην προκαλέσεις εντάσεις. Αξιοποίησε την παρουσία της Αφροδίτης στον Υδροχόο, για να δραπετεύσεις κάπου ευχάριστα με τον σύντροφό σου και απολαύστε το πάθος σας. Κι αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, φρόντισε να περάσεις όμορφα με φίλους και να μην αφήσεις τη μελαγχολία να σε κυριεύσει. Θα γνωρίσεις σύντομα κάτι, που πραγματικά θα αξίζει τον κόπο.

Επαγγελματικές
Με βάση τη λογική πρέπει να κινηθείς και στη δουλειά σου, κυρίως για να προλάβεις κάποιες αρνητικές καταστάσεις πριν επεκταθούν. Έχε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και μην δίνεις λαβές σε όσους σε ανταγωνίζονται να σε υποβιβάσουν. Προστάτεψε τα συμφέροντα σου με κάθε δυνατό τρόπο. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να βελτιώνονται καθώς νέες πηγές εσόδων σε ανακουφίζουν και φέρνουν αλλαγές στο ταμείο σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν πολύ θετικά για σένα αυτήν την εβδομάδα, με το πλανητικό σκηνικό να πραγματοποιεί θετικές όψεις. Άμεσα θα αρχίσεις να βλέπεις τα πρώτα δείγματα των αλλαγών. Αυτό θα επηρεάσει τη διάθεσή σου και θα σε κάνει να γεμίσεις με αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον. Να είσαι έτοιμη όμως για κάθε πιθανή προοπτική, ώστε να την αξιολογήσεις αναλόγως. Μεσοβδόμαδα να περιμένεις ευχάριστες ανατροπές στα σχέδιά σου και συναντήσεις με άτομα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στην Παρθένο τονίζει την μεγαλοπρέπεια, αλλά και την ματαιοδοξία σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου πρέπει να χαλαρώσεις λίγο για να νιώσεις όμορφα. Μπορείς να μιλήσεις στον σύντροφό σου για όσα σκέφτεσαι, αντί να προβληματίζεσαι και να αισθάνεσαι ένταση. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από κοντά σου, να ξέρεις ότι μόνο με καλή διάθεση και χαμόγελο θα σε πλησιάσει κάποιος. Μην παρασύρεσαι από την πίεση που αισθάνεσαι και γίνεσαι αντικοινωνική.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά σου θα χρειαστεί αρκετή προσοχή, κυρίως για να μπορέσεις να αποφύγεις τις διαφωνίες και τις εντάσεις που θα προκύψουν. Ο ανταγωνισμός θα είναι έντονος, μιας και ο καθένας από τους συναδέλφους σου θα κάνει τα πάντα να προστατέψει τα κεκτημένα του και το ίδιο οφείλεις να κάνεις και εσύ. Το άγχος από τα οικονομικά σου είναι έντονο και απαιτείται καλή διαχείριση για να μπορέσεις να βάλεις μια σειρά.

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια