ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες από 31 Μαρτίου ως 6 Απριλίου

Τι υπόσχονται τα άστρα;

Πώς θα είναι η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου; Τι προβλέπει ζώδιο και ωροσκόπος; Πως θα κινηθούν τα επαγγελματικά και τα ερωτικά σου;

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ…

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα ορίζει νέες ευκαιρίες και πρωτότυπες ιδέες που θα ζητούν την πραγμάτωσή τους από εσένα στα επαγγελματικά σου, με τον Ερμή να κινείται στους Ιχθείς και την Αφροδίτη στον Υδροχόο μέχρι το Σάββατο. Ταυτόχρονα όμως, θα χρειάζεται να έχεις το νου σου και να βλέπεις αυτές τις ευκαιρίες, ώστε να τις εκμεταλλευτείς κατάλληλα. Επιδίωξε νέες γνωριμίες με στόχο την υλοποίηση των επαγγελματικών σου στόχων, όμως μην ξεχάσεις μέσα στον ενθουσιασμό σου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες σε ζητήματα οικογενειακής φύσεως. Μεσοβδόμαδα, ο Ήλιος από το ζώδιό σου θα πραγματοποιήσει αρνητικές όψεις με τον Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα και θα πρέπει να προσέξεις πολύ, τόσο τις συναλλαγές σου όσο και τις μετακινήσεις σου.

Αισθηματικές
Μια κουβέντα με το σύντροφό σου θα βγάλει πολύ ευχάριστα πράγματα στην επιφάνεια αυτή την εβδομάδα για αυτό καλό είναι κάποια πράγματα να λέγονται συχνότερα. Όσο για σένα που αναζητάς τον έρωτα και έχεις κάνει πρόσφατα μία νέα γνωριμία, ένα ενδιαφέρον τηλεφώνημα αναμένεται αυτήν την εβδομάδα να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της αισθηματικής σου ζωή.

Επαγγελματικές
Αποδέξου ό,τι δεν μπορεί να αλλάξει, όπως και ό,τι τελειώνει. Δώσε το καλό παράδειγμα στο περιβάλλον των οικείων ή των συνεργατών σου και προσαρμόσου εύκολα στις μεταβολές και στους νέους κανόνες. Αν ακόμη στεναχωρηθείς με την απόλυση κάποιου συναδέλφου σου, καλό θα είναι να μην εκφράσεις την άποψή σου, αλλά να μείνεις συγκεντρωμένη στη δική σου δουλειά και στις δικές σου ευθύνες. Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι εγκρατής και συνεπής στην τακτοποίηση των οφειλών σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σε βρίσκει αισιόδοξη, αλλά και περισσότερο απαιτητική και ανυπόμονη σχετικά με την προσωπική σου εξέλιξη. Τονισμένη επίσης παρουσιάζεται τόσο η κοινωνική όσο και η αισθηματική σου ζωή αυτές τις ημέρες, χάρη στη θέση του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, για τελευταίες ημέρες στον Υδροχόο. Τώρα θα καταφέρεις να εκμεταλλευτείς καλύτερα τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου, ωστόσο με τις αρνητικές όψεις που θα πραγματοποιηθούν μεσοβδόμαδα, θα αντιμετωπίσεις επιπλέον κούραση εξαιτίας του αυξημένου ανταγωνισμού. Οικονομικά, καλά θα κάνεις να είσαι προνοητική και να μην οδηγηθείς σε περιττές σπατάλες.

Αισθηματικές
Απόφυγε τις έντονες κόντρες με το σύντροφό σου, γιατί δημιουργείς δύσκολες καταστάσεις, από τις οποίες δεν θα ξεφύγεις αλώβητη. Αν είσαι μόνη, να θυμάσαι πως ο έρωτας παραμονεύει. Σταμάτα να γκρινιάζεις και άρπαξε την τύχη σου από τα μαλλιά, πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου και δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να ανοίξει τα φτερά του για καινούριες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα οργανώσου κατάλληλα και μην αφήνεις άλλους να σε επηρεάζουν στις αποφάσεις σου, όσον αφορά στα επαγγελματικά σου ζητήματα. Απόφυγε διακανονισμούς με μεγάλη προοπτική και αρκέσου στις προσωρινές λύσεις. Το διάστημα αυτό είναι μεταβατικό και θα υπάρξει μια σχετική διευκόλυνση σε επαφές και υποθέσεις σου που πρέπει να εκμεταλλευτείς στο έπακρο.

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια εδώ!