ΖΩΔΙΑ: Έρχεται μια δύσκολη πανσέληνος!

Τι πρέπει να προσέξεις; Πώς σε επηρεάζει;

Στις 16 Ιανουαρίου και ώρα 6:52 διαμορφώνεται η πρώτη Πανσέληνος της καινούριας χρονιάς, στις 25 μοίρες του Καρκίνου. Πρόκειται για μια Πανσέληνο που θα μας κάνει περισσότερο ευαίσθητους και θα μας βοηθήσει να βγάλουμε στην επιφάνεια όλες τις σκέψεις μας και τα συναισθήματά μας.

Η ανάγκη να βελτιώσουμε τις σχέσεις με τα μέλη της οικογένειάς μας ή και με τον σύντροφό μας θα είναι πιο έντονη, καθώς ο Καρκίνος αντιπροσωπεύει το σπίτι και την οικογένεια, ενώ πολλά άτομα ίσως αποφασίσουν να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια αυτό το διάστημα. Ωστόσο, όπως κάθε Πανσέληνος έτσι κι αυτή, ευνοεί περισσότερο τις αλλαγές και τις «διορθώσεις» στα θέματα που μας απασχολούν, παρά τα νέα ξεκινήματα που καλό θα είναι να αποφευχθούν.

Εξάλλου, η στενή σύνοδος της Μαύρης Σελήνης (Λίλιθ) με την Πανσέληνο, μπορεί να αναδείξει παράνομα πάθη που θα απειλήσουν τις μόνιμες σχέσεις.

Η Πανσέληνος ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθείς) καθώς και της Γης (Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους).

Aπειλούνται οι σχέσεις;
Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη που συνεχίζει να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία (μέχρι και τις 31/1) σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη. Κάθε φορά που οι δυο «εραστές» του ζωδιακού σχηματίζουν αρνητική γωνία μεταξύ τους, οι σχέσεις υποβάλλονται σε δοκιμασίες, το γεγονός όμως ότι ο Άρης βρίσκεται στο Ζυγό (το ζώδιο των σχέσεων) ίσως απειλήσει ακόμα περισσότερο τις σχέσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα για αυτό καλό θα είναι τα ζευγάρια να αποφύγουν εντάσεις και διαξιφισμούς και να προσπαθήσουν να βρουν τη χρυσή τομή.

Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο αυτή την επιρροή είναι αυτά του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 8/1, 8/4, 10/7 και 11/10.

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ…

ΚΡΙΟΣ
Στις 16 Ιανουαρίου σχηματίζεται η πρώτη Πανσέληνος του 2014 στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στο σπίτι και την οικογένεια, όπου θα θελήσεις να πραγματοποιήσεις κάποιες αλλαγές. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τα μέλη της οικογένειάς σου, να βρεις μια ισορροπία ανάμεσα στις οικογενειακές και τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις σου και να πάρεις αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή σου. Ίσως είναι απαραίτητο να κάνεις μια ανακαίνιση στο χώρο σου, να μετακομίσεις σε μια άλλη περιοχή ή να φιλοξενήσεις ένα πρόσωπο που έχει ανάγκη από τη φροντίδα σου.
Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, που διαμορφώνεται την ίδια μέρα με την Πανσέληνο, θα φέρει στο προσκήνιο κάποια προβλήματα σε μια αισθηματική ή επαγγελματική σχέση, τα οποία πρέπει να διευθετηθούν.

ΤΑΥΡΟΣ
Η πρώτη Πανσέληνος του 2014 σχηματίζεται στις 16 Ιανουαρίου στον άξονα του ωροσκοπίου σου, που σχετίζεται με τα ταξίδια, το άμεσο περιβάλλον σου και τις σκέψεις σου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τα άτομα που σε ενδιαφέρουν, να βρεις νέους κώδικες επικοινωνίας, αλλά και να προσελκύσεις νέα άτομα που θα μπούνε δυναμικά στη ζωή σου. Η καθημερινότητά σου σε γενικές γραμμές θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα, καθώς οι δραστηριότητές σου, οι επαφές σου και οι μετακινήσεις σου θα αυξηθούν κατακόρυφα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνεις και κάποιες σύντομες εκδρομές που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τα τετριμμένα.
Την ίδια μέρα η κυβερνήτης σου Αφροδίτη, που συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της, σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει πρόσκαιρα προβλήματα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον ή στις σχέσεις με τους συναδέλφους σου.

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια εδώ!