Ζώδια: Έχεις σχέση με παντρεμένο; Τι προβλέπουν τα άστρα…

Έχεις σχέση με παντρεμένο. Αισθάνεσαι πως βρήκες τον ιδανικό άντρα, εκείνον που έψαχνες μια ζωή. Μόνο που υπάρχει ένα εμπόδιο στην ευτυχία σου: η γυναίκα του!

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει γι’ αυτήν; Το ζώδιό του θα σου δώσει μερικές ενδείξεις, για το αν η δική σας ιστορία είναι μια από τις κατ’ εξακολούθηση παροδικές απιστίες του ή αν θα ήταν ικανός να ανατρέψει όλη του τη ζωή για χάρη της αγάπης σας. Aν θέλεις πιο προσωπική πρόβλεψη κάνε κλικ εδώ!

Σχέση με παντρεμένο: Ποιο μέλλον υπάρχει σε μια σχέση με παντρεμένο. Τα ζώδια και η σχέση με έναν παντρεμένο άντρα.

Σχέση με παντρεμένο ΚΡΙΟ: Το να «ξελογιαστεί» ένας Κριός δεν είναι και το σπανιότερο πράγμα του κόσμου. Πιθανόν θα του συμβεί αρκετές φορές στη διάρκεια του έγγαμου βίου του. Ζει για την ποικιλία και για τις έντονες συγκινήσεις. Αν δεν τις έχει στον γάμο του, απλώς θα τις αναζητήσει αλλού. Θα ρισκάρει να συναντά το αντικείμενο του πάθους του, τόσο που να δίνει την αίσθηση ότι δεν βάζει τίποτα πάνω από αυτό τον έρωτα. Θα κατεβάζει τον ήλιο, το φεγγάρι και τα αστέρια να της τα χαρίσει. Και θα ήταν πραγματικά αποφασισμένος να χωρίσει από το επίσημο ταίρι του… αν (τι κρίμα!) το πάθος του δεν ξεθύμαινε τόσο, μα τόσο γρήγορα.

Σχέση με παντρεμένο ΤΑΥΡΟ: Ο Ταύρος δεν προδίνει εύκολα το «στεφάνι» του. Πρέπει ή να αντιμετωπίζει στο σπίτι του μια κατάσταση που έχει ξεπεράσει τα όρια, ή να γνωρίσει κάποια που πραγματικά να τον συναρπάσει. Πάντως, θα το σκεφτεί αρκετά πριν μπλέξει. Καθώς είναι από τους μεγαλύτερους «σεξουλιάρηδες» του ζωδιακού, ο ερωτικός παράγοντας παίζει πρωταρχικό ρόλο στην εξωσυζυγική του σχέση. Μαζί και με το σχετικό κανάκεμα, πριν και μετά: Φρεσκομαγειρεμένα φαγητά, ένα ωραίο μασάζ… Κοινώς, θέλει μια οδαλίσκη. Και με ερωτική αποκλειστικότητα (δική της), εννοείται. Θα έφευγε από τον γάμο του για χάρη του τρίτου πρόσωπου; Δύσκολα, και μετά από πολλή και μακροχρόνια σκέψη .

Σχέση με παντρεμένο ΔΙΔΥΜΟ: Ο Δίδυμος είναι από τα πιο άπιστα ζώδια, οπότε το να προσθέσει μια επιπλέον κατάκτηση στο ιστορικό του είναι κάτι το αμελητέο. Του αρέσει να φλερτάρει και πολλές από τις ερωτικές του ιστορίες σταματούν στια φαντασιώσεις του, αλλά αυτό δεν αποσοβεί και τις κανονικές εξωσυζυγικές ιστορίες. Όπου βέβαια δίνει ρεσιτάλ μυθοπλασίας στην ερωτευμένη ψυχή, που έχει την αφέλεια να τον πιστέψει («Μέσα στη βδομάδα θα μιλήσω στη γυναίκα μου για το διαζύγιο, ο-πωσ-δή-πο-τε» ). Αν φεύγει από τον γάμο του για χάρη της αγαπημένης του; Πιθανόν. Και εξίσου πιθανόν να την εγκαταλείψει κι εκείνη σύντομα για κάποια άλλη, με στεφάνι ή χωρίς.

Σχέση με παντρεμένο ΚΑΡΚΙΝΟ: Ο Καρκίνος, όταν δημιουργεί εξωσυζυγική σχέση, εκπροσωπεί απόλυτα το είδος του παντρεμένου, που σύμφωνα με τα λεγόμενά του, έχει «κακοπέσει» συναισθηματικά και υποφέρει τα μύρια όσα. Τα έδωσε όλα σε μια αχάριστη, και είναι τώρα απέραντα δυστυχισμένος και εγκλωβισμένος. Είναι ένα κλισέ που συγκινεί πολλές ευαίσθητες ψυχές, πρόθυμες να τον σώσουν από αυτή την κόλαση και… τον θηλυκό Βελζεβούλη που παντρεύτηκε. Όμως παραβλέπουν κάτι. Ο Καρκίνος πιθανόν να μη θέλει να σωθεί. Έχει τον ιδανικό συνδυασμό: Το σπιτάκι του, τις αιτίες του να παραπονιέται και έναν ώμο να κλάψει, σε ένα δεύτερο σπιτάκι.

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια στο TLIFE