ΖΩΔΙΑ: Άρης στο Ζυγό μέχρι τον Ιούνιο του 2014!

Τι πρέπει να προσέξεις; Σε ευνοεί ή όχι;

 Στις 7 Δεκεμβρίου ο «πολεμοχαρής» πλανήτης Άρης ξεκίνησε ένα μεγάλο ταξίδι στο ζώδιο του Ζυγού, το οποίο θα κρατήσει σχεδόν οκτώ μήνες και συγκεκριμένα μέχρι τις 25 Ιουλίου. Ο Άρης βρίσκεται σε αδυναμία σε αυτό το ζώδιο και επιπλέον θα δημιουργήσει αρκετά δύσκολες γωνίες με τον Πλούτωνα, τον Ουρανό και τον Δία, ειδικά μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου και το δίμηνο Απριλίου-Μαΐου, γεγονός που συνιστά ιδιαίτερη προσοχή κυρίως σε θέματα σχέσεων (που ανήκουν στην αρμοδιότητα του Ζυγού).

Η συγκεκριμένη θέση του Άρη μπορεί να φέρει την οριστική ρήξη των σχέσεων που ήδη έχουν φθαρεί, καθώς επίσης και την διάλυση συμμαχιών και διεθνών σχέσεων.

Από την 1η Μαρτίου μέχρι και τις 19 Μαΐου 2014, ο Άρης θα πραγματοποιήσει την ανάδρομη πορεία του, γεγονός που θα αναδείξει όλα τα προβλήματα που υποβόσκουν και θα πυροδοτήσει σημαντικές εξελίξεις. Παραδοσιακά πιστεύεται ότι κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Άρη δεν πρέπει να ξεκινούν νέες σχέσεις και αν προκύψουν σημαντικές γνωριμίες, καλό θα είναι να παραμείνουν σε πλατωνικό επίπεδο μέχρι να επιστρέψει ο Άρης σε ορθή πορεία.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Άρη στον Ζυγό